Звездните знаци не вещаят дълъг живот на 49-тия парламент. Планетата

...
Звездните знаци не вещаят дълъг живот на 49-тия парламент. Планетата
Коментари Харесай

Ето какво показват планетите по Великден

Звездните знаци не вещаят дълъг живот на 49-тия парламент. Планетата на революциите и непредвидените събития Уран, както и тази на края и смъртта- Плутон може да го счупят като великденско яйце скоро. Около това се сплотиха астролозите при разчитането на хороскопа на Народното събрание, написа " Телеграф ". 

В часа на Сатурн 

Виктория Маринова акцентира, че новият парламент е призован в ден на Меркурий (сряда, 12 април), в час на Сатурн (10 ч). Посветената дама сигнализира, че нови инициативи би трябвало да се стартират на растяща Луна, а в тази ситуация тя е намаляваща. Построеният от нея хороскоп демонстрира, че събитията ще се развиват посредством секрети договаряния в подмолния 12 дом. 

" Този дом демонстрира също завършека на нещата, а там е ситуиран Уран, който ръководи най-високата точка в хороскопа – устройството на страната, държавната власт. Меркурий (планетата на комуникациите) ще се съедини с Уран скоро, а това значи, че с гръм и тропот ще падне властта, безусловно " страната ще се счупи ", предвижда Маринова. Заявява, че въпреки всичко ще има и положителни планетарни аспекти, сочещи блян за основаване на държавно управление, само че " едвам се гласоподава годишния бюджет “.  

Другата добра вест е хармоничният аспект на Венера с Плутон, което подсказвало, че ще има асимилиране на пари извън (вероятно евросредства). 

Според Маринова хороскопът на Народното събрание показвал, че  от всичко ще завоюва президентът Румен Радев. " В актуалната звездна конюнктура най-добре е сложено Слънцето, което е в екзалтираност в символ Овен. Слънцето в мунданната астрология съставлява краля, в тази ситуация президента “, разяснява Маринова. 

Сработване

Астрологът Силва Дончева разяснява в обществените мрежи, че с цел да сработят положително планетарните въздействия, ще би трябвало политиците да вкарат нещо напълно ново (по Овен) и в това време да се научат да се жертват и да влизат в обувките на другия (заради Сатурн в християнския знак Риби).  

Положението обаче наподобява обречено още на старта, защото депутатите са положили клетва на намаляваща Луна в съпротива с Марс по линията навръх екипността и разбирателството.

" Явно няма да има съдействие, а страстите и първосигналните инстинкти ще работят интензивно. За народа надали някой ще мисли “, проучва политическия хороскоп Дончева.

Лошият аспект на Юпитер-Слънце с планетата на гибелта Плутон, пък подсказвал, че краят на този парламент може да настъпи всеки миг и ненадейно. 

Някаква искрица на вяра можела да пристигна от позицията на Сатурн (планетата на властта, статуквото и ограниченията) в знака на християнството Риби.

“Риби е и най-християнският знак, наклонността може да се обърне единствено със себеотрицание, състрадание и съпричастност ", даде някаква светлина в тунела Дончева. Меркурий също можел да помогне, но " той е съвсем застинал и пред назадничавост, което го обърква и даже парите не могат да го стимулират за съдействие “.

" Ще е по този начин чак до началото на месец май “, предвижда Дончева. За това и всеки съюз, държавно управление, коалиция и съгласие ще е късо и за малко, прибавя тя. 

Заек - Дракон

От позиция на източния хороскоп езотерикът Ели Маринова дефинира, че интервалът от 15-30 април ще под знака на Заека и Дракона.

" Двата знака са по-скоро неутрални един към различен и, в случай че има изявена воля за съдействие, за страната ни интервалът ще е по-скоро добър. Да се употребява времето за обмисляне на бъдещи дейности, организация и съгласуваност. Но в случай че има ултиматуми и прилепяне ще се стигне до шумни кавги и вадене на компромати “, предизвести столичната мъдрец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР