Звездните участници във ВИП Брадър продължават да се излагат с

...
Звездните участници във ВИП Брадър продължават да се излагат с
Коментари Харесай

Извънредна ситуация във ВИП Брадър! Съквартирантите се биха до безобразие, един от тях разби вратата и избяга в полето

Звездните участници във ВИП Брадър не престават да се излагат с цялостна мощ.

Напрежението в най-известната къща на България ескалира и още веднъж се стигна до принуждение. Голямата българска певица Ваня Костова не устоя на провокациите и обидите, с които бе засипана, и стана вторият съквартирант, протегнал ръка на гримьора Валентин Кулагин.

Обиждайки останалите съквартиранти, че са свине, Кулагин набеди Ваня Костова, че бърка с пръсти в тенджерите. Костова на няколко пъти го заплаши, че ще му навре мръсния парцал в устата. Но не извърши заканата си, а единствено се опита да му натика салфетка в носа.

За да се успокои, певицата реши да излезе на двора, само че провокативният гримьор потегли по петите й и я изблъска.Това бе капката, която преля търпението на изпълнителката и тя стартира да го постанова с бутилката си от минерална вода по главата.

" Животно мръсно, удари ме в устата ", не спираше да се възмущава Ваня Костова, до момента в който Кулагин отхвърляше. Малко по-късно и Папи Ханс реши да се оплаче, че е станал жертва на гримьора и останалите колкото да го удържаха да не удари дразнителя.

Изолиран от всички, той сложи ултиматум: или Ваня ще излезе още в този момент, или той. След това реши да избяга от Къщата, разбивайки една от вратите.

" Аз до понеделник няма да очаквам, с цел да бъда изпъден от зрителския избор ", сподели гримьорът, откакто съумя да се измъкне през стаята на Ваня Костова.

" Можеш да си вървиш. Да тръгнеш накъдето пожелаеш ", увериха го от шоуто. " Благодаря ви от сърце ", сподели в отговор той, а малко по-късно Биг Брадър подреди на съквартирантите да оставят багажа му в изповедалнята. Радостта на останалите в къщата обаче не търпя дълго, тъй като Кулагин бързо промени решението си и още веднъж се върна при останалите.

Съдбата на виновниците бе оставена в ръцете на феновете, а те къщата да напусне  Кулагин.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР