Звездните имена от най-силните години на Нефтохимик се събират отново

...
Звездните имена от най-силните години на Нефтохимик се събират отново
Коментари Харесай

Орачев, Чиликов и Георгиев обличат екипа на Нефтохимик за дербито с Черноморец

Звездните имена от най-силните години на Нефтохимик се събират още веднъж на терена, с цел да се изправят против градския противник Черноморец. Носителите на вицешампионската купа от 1997- ма Малин Орачев, Георги Чиликов и Милен Георгиев ще влязат в състава на " зеления " отбор, на 15-ти септември.

Заедно с тях, на терена ще излязат и съотборниците им Станимир Димитров, Милен Христов, Ганчо Евтимов и Николай Кръстев. По рано станаха ясни и имената на Станчо Цонев и Митко Трендафилов, които също ще блеснат още веднъж на терена.
 Станчо Цонев и Митко Трендафилов излизат против Черноморец в благотворителен мач
Станчо Цонев и Митко Трендафилов излизат против Черноморец в благотворителен мач

На стадиона ще бъдат сложени кутии за дарения

Легендарното бургаско дерби се завръща на 15-ти септември, в 17:00 ч., на стадион Лазур, с цел да поддържа едно мощно момче, в битката му с подла болест. 22-годишният Тодор Кацаров страда от детска церебрална парализа и би трябвало да организира ежедневна рехабилитация. От шест години, от време на време посещава клиника в Полша, където реализира забележителен прогрес в здравословното си положение. Тези лечения са неговият късмет да стабилизира тялото си и да стане по-самостоятелен. Те обаче са скъпи - всеки курс на лекуване коства по 9000 лева За да се съберат задоволително средства за благотворителната идея, на стадиона ще бъдат сложени кутии за дарения, посредством които всички фенове на срещата ще могат да оказват помощ на Тошко.

Припомняме, че и двата тима оповестиха на търг фланелки, върху които ще положат подписите си участниците в дербито. Наддаването се реализира посредством известия с ценови оферти на Facebook страниците на Нефтохимик и Черноморец. Предложилите най-висока сума ще получат скъпата фланелка на обичания си тим след звездната среща на 15-ти септември.
 Нефтохимик притегли Ерик Почански
Нефтохимик притегли Ерик Почански

Нападателят през днешния ден подписа контракта си с клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР