Звездните деца също като нашите растат толкова бързо, че понякога

...
Звездните деца също като нашите растат толкова бързо, че понякога
Коментари Харесай

Малка красавица: Вижте порасналата внучка на легендата Стоичков

Звездните деца също като нашите порастват толкоз бързо, че от време на време се чудим " Не се ли роди през вчерашния ден? ". През септември 2016 година футболната легенда Христо Стоичков стана дядо на дребната Миа, плод на любовта на голямата щерка на футболиста Мика и нейния обичан Айкут.

Малката сладурка към този момент е на 6 годинки и е в действителност очарователно копие на майка си. Със сигурност вади душата на дядо си с памук!

Малката Миа проплака в Маями, където Мика прекара последните месеци от бременността си. В средата на същото лято пък Мика се омъжи за бащата на детет си - Айкут на скромна гала в Щатите. Още през 2019 година обаче, слуховете за раздялата на двамата бяха доказани и за Мика не се знаеше съвсем нищо. След дълго безмълвие през февруари тази година Мика най-сетне открехна вратата на персоналния си живот и показа за тежката следродилна меланхолия, раздялата с бащата на детето й и новите провокации. 

Дъщерята на футболната ни легенда имаше и още една несполучлива обич с артиста Иво Аръков. В момента младата дама се занимава с стилния бранд, който съумя много сполучливо да наложи на българския пазар и най-новата си горделивост - основаването на българска водка. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР