Звездните деца са много специални хора, които се раждат на

...
Звездните деца са много специални хора, които се раждат на
Коментари Харесай

Кои са Звездните деца и как да ги познаем

Звездните деца са доста специфични хора, които се раждат на тази земя с избрана задача. Едно от най-характерните за тях качества е трезвата мисъл, с която подхождат към заобикалящия ги свят още в напълно ранна възраст.

Отнасят се с обич и почитание към всяко живо създание и не вършат разлика сред индивиди, животни и растения. Те желаят планетата да е едно миролюбиво и умерено място и дават всичко от себе си, с цел да се преборят за своята идея.

По време на своя земен път те не всеки път срещат схващане и човещина, само че все пак се стараят да отговорят на всяка отрицателна постъпка с усмивка, доброта и позитивизъм. Вижте в галерията нагоре и още няколко качества, с които се отличават невероятните Звездни деца.

3. Състрадание

Това е една от най-силните черти на Звездните деца. Те са в положение да виждат, че някой не се усеща добре, даже и той да не споделя нищо с тях. Най-важното обаче е, че те са съпричастни освен към болката на хората, само че тази на животните и растенията.

Те не вършат разлика сред обособените човеци, защото гледат на света по доста по-мъдър метод и знаят, че всички ние сме едно цяло. Когато усетят, че някой към тях изпитва болежка, те биха създали и невъзможното, с цел да го обкръжат с любов и да му оказват помощ.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР