Звездната двойка на България вече е факт. След като известно

...
Звездната двойка на България вече е факт. След като известно
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Валери Григоров се отдадоха на любов извън България

Звездната двойка на България към този момент е реалност. След като известно време не афишираха връзката си, Валери Григоров и Мария Бакалова към този момент се появяват дружно по събития, а неотдавна и в обществените мрежи.

Мария Бакалова гостува на най-известния ютюбър в България – Слави The Clasher, където описа за нейното запознанство с чаровния наследник на Мария Гроздева – Валери. Това е станало по време на фотосите на кино лентата Dirty Angels. В него актрисата ще бъде в тандем с Руби Роуз и Ева Грийн, а Григоров ще вземе присъединяване като част от каскадьорския състав на продукцията.
                             

В момента двойката се любува на дребното си свободно време в последно време. В Instragram двамата споделиха фотография, на която се вижда, че си прекарват съвършено времето дружно. Двамата се намират в Тел Авив, а за любовта им свидетелстват прегръдките и усмивките сред тях. 

Всъщност Бакалова скоро призна публично за връзката им и се изясни в обич на половинката си, като на рождения ден на Валери разгласява специфичен привет към него. Ето какво написа кинозвездата по този мотив:
                             

" Днес честваме, тъй като ти си се родил. Бъди доста здрав, доста много доста благополучен, смей се доста, вълнувай се доста, бит самоуверено, рискувай смело и знай, че ти в действителност можеш всичко. Имай най-яката година до момента и дано всяка последваща бъде все по-добра от предходната ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР