Звездната двойка между футболиста Кирил Десподов и банкерската щерка Веселина

...
Звездната двойка между футболиста Кирил Десподов и банкерската щерка Веселина
Коментари Харесай

Ето защо щерката на Цветелина Бориславова би шута на Десподов!

Звездната двойка сред футболиста Кирил Десподов и банкерската дъщеря Веселина Абаджиева се разпадна, научи HotArena.

Нападателят на италианския „ Каляри ” изтри всички фотоси, на които са двамата с дъщерята на Цветелина Бориславова. „ От няколко седмици към този момент не са дружно ”, настояват близки до двойката. Според тях повода била в това, че Веселина Абаджиева отказала да живее на фамилни начала с Десподов на остров Сардиния , защото скучаела. Футболистът пък не бил склонен да поддържат връзка от отдалеченост, писа „ Уикенд “.

Връзката сред Десподов и осем години по-голямата от него Весела беше официализирана в първите дни на януари. 22-годишният нападател заведе избраницата си на тържеството във Военния клуб, където получи премията за най-хубав футболист на България за 2018 година Няколко седмици по-късно обаче ЦСКА го продаде на италианския „ Каляри ” за повече от 2 милиона евро, и роденият в Кресна голмайстор отпътува да играе в Серия А. 

Очакваше се, че Веселина ще замине за непрекъснато с него на красивия остров Сардиния. Само че на русокоската бързо й писнало там. На всичкото от горната страна нямала приятелки и се чудела какво да прави, до момента в който Десподов е на подготовка или е зает да бъде на лагер с тима преди всеки мач. Не говорела и италиански език. Затова Веселина бързо си събрала багажа и хукнала по празниците с компания в Гърция. 

Последвал диалог сред двамата, в който Кирил Десподов настоял, че в случай че ще бъдат дружно, половинката му би трябвало да живее при него на фамилни начала в Сардиния. Отказът й поставил завършек на всички проекти за сватба и деца и по този начин връзката им се разпаднала. 

Веселина не е жена, която ще стои вкъщи до печката да чака мъжа си ”, разправят още техни близки. Освен това Веселина била привикнала постоянно да върви по празненства, шопинг, нощен живот в София и пътувания из чужбина – нещо, с което Десподов пък не бил склонен. Така футболист №1 на България към този момент е свободен, само че надали ще се хвърли бързо в нова връзка. За него най-важното е да влезе във форма, защото в „ Каляри ” в последно време е със статут на дълбока запаса. Ако не успее да се наложи в състава, изцяло е допустимо клубът да го даде чартърен в някой тим от второто равнище в италианския футбол. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР