Звездите у нас непрекъснато ни изненадват със своите дръзки превъплъщения,

...
Звездите у нас непрекъснато ни изненадват със своите дръзки превъплъщения,
Коментари Харесай

Децата на звездите вече знаят какви ще станат: Синът на Коцето има футболно игрище, наследникът на Канарите – свои инструменти

Звездите у нас непрестанно ни изненадват със своите дръзки превъплъщения, опити за друго творчество и обещания. Истинско предизвикателство обаче са смелите решения на техните наследници. Част от известните малчугани към този момент загатват в коя сфера ще развиват гениите си.

Попфолк звездата Константин има две деца - щерка Мариана и по-малък наследник Александър. Алекс, както го назовават околните е извънредно пламенно дете. Докато Константин тренира в персоналната си фитнес-зала, той играе с топка и с ластици. В обществените мрежи артистът показа че е направил и минифутболно игрище за бъдещи състезател. Във видео пък Алекс отбелязва гол и гордо посоча своя татко. Неговата кака Мариана също тренира. Всеки ден върви на пътеката и се храни здравословно.

Първородната щерка на Преслава несъмнено ще върви по стъпките на популярната си майка. Във Facebook и Instagram Звездата на Пайнер постоянно споделя вълнуващи фрагменти на мъничката Паола. Тя нееднократно е споделяла, че детето откровено й се радва когато я види на екран. Изпълнителката реши да изненада меломаните с живи включвания в платформите, а на множеството клипове надарената малечка-палечка, както я назовават родителите й припява.

В света на музиката ще се развива и едно от най-известните деца у нас - Габриел Петканов.  Малчуганът с персонален профил в обществената платформа Instagram, който наброява над 100 хиляди почитатели, демонстрира афинитет към палките и барабаните.

Не по-малко известна е щерката на топмодела Николета Лозанова. Никол, която към този момент е дребна девойка, не крие, че обича да я снимат,  а камерата й отвръща със същото.

Съвсем неотдавна певицата и актриса Мона Гочева показа любопитно видео със своя наследник Никола.  Тя направи прощъпалник на малчугана онлайн. Момченцето много се колеба, до момента в който най-после с двете си ръце сграбчи полицейската количка.

Щерката на артиста Венци Венц - част от дуото Павел и Венци пък награби хартиена кутийка цялостна с пари, а след това и няколко банкноти от по 100 лева

Със страховит прощъпалник Антония Петрова изненада своя първороден наследник, който си избра три предмета - портфейл химикал и ортопедичен инструмент.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР