Звездите ще ни накарат да гледаме прекалено идеалистично на любовта.

...
Звездите ще ни накарат да гледаме прекалено идеалистично на любовта.
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 19 – 25 ноември

Звездите ще ни накарат да гледаме прекомерно идеалистично на любовта. Няма да виждаме ясно нещата, което в даден миг може да се окаже пагубно за нас. Без да се тормозим ще желаеме да прекараме повече време в розовия балон на любовта. А по кое време той ще се спука? Повече за това какво ви чака в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашият държател Марс, както и пълнолунието тази седмица, ще ви накарат да се замислите върху любовния си живот. Живеете в някаква любовна илюзия. Имате фантазия, която желаете да извършите действителност и не желаете да се откажете от нея. Дали има смисъл да продължавате да се надявате, да чакате?

Телец

Ако сте в позиция, в която чакате да намерите някого, който да се грижи за вас, може би е време да си припомните нещо доста значимо за знака на Телеца. Вие сте повече от способни да създадете материалната сигурност, която желаете. Може би е добре да спрете да търсите някого, който да се грижи за вас, на който да разчитате да ви обезпечи нужния комфорт. Само тогава любовта ще ви последва.

Близнаци

Близнаците ще бъдат прочувствени тази седмица. Пълнолунието през тези 7 дни ще ви направи по-уязвими. Това може да е интервал, в който страстите ще са комплицирани, динамични и може би ще прозрете някаква истина. Що се отнася до любовта, наподобява, че нямате различен избор с изключение на да обичате и да вярвате в нейната власт. Може би това ще бъде най-хубавият избор от всички.

Рак

Тази седмица представителите на зодия Рак ще бъдат по-напрегнати. Има нещо, което ви тормози, може би някаква загадка, за която се колебаете дали да разговаряте с колегата. Ако се чувствате некомфортно да обсъдите казуса с него, поговорете с непосредствен другар. Ако задържите всичко в себе си и премълчавате, рискувате да увеличите напрежението във връзката си.

Лъв

Ако в последните дни или седмици сте обмислили добре финансовото си състояние, в този момент може да започнете да плащате цената. Също по този начин е допустимо да установите, че двамата с колегата ви имате разнообразни гледни точки по отношение на парите. Любовта към момента е тук и вие вярвате, че тя може да се оправи с всичко.

Дева

Нуждаете се от отмора от цялата действителност на вашата връзка, Деви. Уморени сте да виждате всички дефекти и да се пробвате да изгладите всички недоразумения, тъй като постоянно желаете всичко да е напълно. За благополучие тази седмица Вселената ще ви помогне да се насладите на романтика. Нептун се насочва непосредствено към вашия партньорски бранш в събота. Всичко, което виждате, е обич.

Везни

Офис романтика може да се трансформира в неразбория. Вероятно сте толкоз влюбени в тази персона, че сте подготвени да рискувате работата си, с цел да следвате любовта, изключително в случай че не сте удовлетворени от актуалната си работа. Помислете дали една романтика заслужава да рискувате кариерния си прогрес.

Скорпион

Ако любовта е за простаците, тогава вие желаете да бъдете най-големият простак от всички. Марс понастоящем се движи през вашия същински любовен бранш, мотивирайки ви да преследвате същинска духовна връзка с някого. Тъй като толкоз мощно желаете да си намерите половинката, може би сте прекомерно склонни да се примирявате с целуване на доста жаби. Няма да ви е грижа дали той или тя са подобаващи, тъй като страстите ще ви водят.

Стрелец
Пълнолуние във вашия партньорски бранш ще ви покаже истината за вашата връзка. Няма спор, че с колегата си изпитвате мощни страсти един към различен. Тази седмица ще може да ги споделите един с различен, да засегнете тематика от предишното, която е била отчаяние. Време е да оставите предишното и да се концентрирайте върху бъдещето.

Козирог

Има нещо във връзката ви, което изисква вниманието ви и разрешаването му. Тази седмица вие ще предпочетете да го „ скриете под килима “, с цел да може оптимално дълго да се наслаждавате на романтиката. Това може да работи краткотрайно, само че знаете доста добре, че не можете да продължите да живеете вечно в „ La la land “. Реалността може да се окаже сурова.

Водолей

Пълнолунието ще ви накара да осъзнаете, че може би се влюбвате в избрана персона, която скоро се е появила в живота ви. Вие сте подготвени да говорите от сърце и да изразите тъкмо по какъв начин се чувствате.

Ако към този момент се намирате във връзка, с половинката ще проведете поредност прочувствени диалози за бъдещи проекти, а може би даже за бебе.

Риби

Вероятно се чувствате по този начин, като че ли вашият сътрудник не ви поддържа толкоз, колкото бихте желали във връзка с работата. Вместо да изкажете своето противоречие, вие ще предпочетете да си замълчите. Нептун ще повлияе на вашия знак, което ще ви накара да видите положителното във всички обстановки. Макар че това може да не е реалистично, хубаво е да имаме дарба да прощаваме, да забравяме и да се движим напред. Вие сте решили какво е в действителност значимо за вас и това е любовта. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР