Звездите са подготвили изненада за вас: мнозина ще срещнат човек,

...
Звездите са подготвили изненада за вас: мнозина ще срещнат човек,
Коментари Харесай

2-те зодии с ново гадже през април

Звездите са подготвили изненада за вас: мнозина ще срещнат човек, който е тъкмо тяхната противоположна, само че допълваща половинка. Не се опасявайте от смяна, а бъдете с отворено сърце. 
с ново гадже през месец април:
Овен Месец април е вашият месец. Може би ще желаете да си играете с възприятията на хората, да ги съблазнявате и да създавате интриги. Вашият сексапил, сладкодумство, жанр и дарба вярно да се представяте в обществото ще ви оказват помощ един път вечно да спечелите сърцето на мечтаната половинка.
Ще срещнете някои изкушения и е доста значимо да не бързате да се гмуркате с главата напред. Ако се поддадете, рискувате да извършите сериозна неточност, която е мъчно да се поправя. Опитайте се да избягвате разногласия и спорове.
Козирог Козирозите също скоро може да се похвалят с ново гадже през април. Ще бъдете прочувствено уязвими, тъй че ви съветваме да внимавате пред кого отваряте сърцето си, изключително когато се касае за нови запознанства. 
Ако до момента сте били необвързани и сте мечтали да имате постоянни връзки, през втората половина на 2020 година ще имате толкоз доста фенове, че единственото нещо, което можете да си помислите, е любовен отдих. Със сигурност месец април ще ви донесе доста нови благоприятни условия и късмет за нова сериозна връзка.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР