Звездите са хора със слабости и пристрастия като всички нас.

...
Звездите са хора със слабости и пристрастия като всички нас.
Коментари Харесай

Странните мании на звездите

Звездите са хора със недостатъци и пристрастия като всички нас. Дори и най-популярните имена от света на шоубизнеса са подвластни на своите дребни мании. Ето някои от тях:

Меган Фокс

Страстта на Меган Фокс към обувките се е развила още преди да стане огромна звезда. Ако в този интервал най-скъпите й обувки са коствали $30 $, то след огромния си пробив в киното, актрисата и модел си купува чифт обувки на Роберто Кавали на стойност $600.

Фокс призна, че е пробвала опиати, само че в никакъв случай не се е пристрастявала към тях. Тя обаче обожава да пуши марихуана и има вяра, че тя би трябвало да бъде декриминализирана.

Бен Афлек

Актьорът е характерен образец за човек с доста пари, който ги пилее не защо да е, а за покер . Бен Афлек прекарва най-малко по 4 нощи седмично, харчейки към $20 000 в казиното, само че в случай че го питате, това не е пристрастяване. На една от игрите на покер с високи залози той е изгубил $500 000.

Според някои хора той има проблеми с алкохола и е бил на рехабилитация цели 10 години. Навярно би трябвало в действителност да си пийнал, с цел да загубиш толкоз доста пари, без да ти мигне окото.-->
 Бен Афлек Guliver/Getty Images
Аврил Лавин

33-годишната певица призна, че от дълго време е пристрастена към козметиката за очи и най-много към очните линии. Тежкият грим е отличителна линия на певицата, тя има също лична фешън линия. На облеклата има илюстрирани черепи, гримове и естествено очни линии. Но почитателите на Лавин са привикнали толкоз доста с нейния външен тип, че се е случвало неведнъж да я подминат, без да я познаят. Самата тя признава, че се усеща гола, в случай че не се гримира.

Салма Хайек

Сигурни сме, че половината население на Земята няма да има срещу пристрастяването на актрисата. Хайек призна, че обожава да кърми . Тя даже един път кърми дете, което не е нейно, а видеото обиколи медиите.

„ Не ме интересува, в случай че съм дебела. Казвам си – ще кърмя още една седмица, още един месец...Да, май звучи като пристрастяване “.
 Салма Хайек БГНЕС
Джак Блек

Повечето хора вероятно ще си помислят, че артистът и музикант е привързан към кокаина или различен някакъв опиат. През 2008 година Джак е мощно привързан към... зеления чай и то не кой да е, а леден.

Той споделя, че след раждането на втория си наследник, не е можел да спре да пие зелен чай. Блек признава, че се пристрастява елементарно. Когато бил по-млад играел много онлайн игри, пушел, пиел и употребявал опиати.

Зеленият чай е напряко приказка пред гореизброените изкушения.

И още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР