Звездите представиха за първи път новата си дуетна песен!Галена и

...
Звездите представиха за първи път новата си дуетна песен!Галена и
Коментари Харесай

Парти концертът Mega Megami: Flower Power с гост изпълнители Галена и Миле Китич събра над 3000 души

Звездите показаха за първи път новата си дуетна ария!

Галена и Миле Китич забавляваха над 3000 души на 18 април (четвъртък) в зала EFE на хотел Marinela на грандиозния празненство концерт Mega Megami: Flower Power. Освен познати шлагери, двете звезди показаха за първи път пред аудитория новия си дует „ Добре ли си? “, чиято видеопремиера се чака до дни.

Темата на вечерта беше обвързвана с наближаващия празник Цветница, както и неповторимата декорация на залата. В празненство програмата се включиха балет Megami, акробатично шоу Megami (земна, въздушна акробатика и шоу на въздушен куб), топлес шоу, шоу с обръчи и резидънт диджеите на Megami Club – Hotel Marinela – Maxy и Spirit.

На 19 април (петък) и 20 април (събота), в клуба започва новата празненство идея „ 1 нощ - 3 празненства “. Вечерите ще стартират в 23 часа (pre-party) с хип-хоп, ров, градски и комерсиални шлагери, началото на втората част (party) в 01 след среднощ (тази вечер посетител реализатор ще е Емилия, а в събота тогава ще стартират да звучат поп-фолк хитове), а третата част (afterparty) ще е от 03:30 до 06 сутринта, като в през днешния ден посетител реализатор ще е Илиян, а в събота – Гъмзата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР