Звездите полагат много усилия, за да поддържа перфектния си имидж.

...
Звездите полагат много усилия, за да поддържа перфектния си имидж.
Коментари Харесай

Тези трикове за отслабване ще ви смаят

Звездите поставят доста старания, с цел да поддържа съвършения си имидж. Те се подлагат на хирургически интервенции и съблюдават строги хранителни режими. Някои диети за намаляване обаче, са меко казано много странни. Каналът във vbox7 демонстрира някои от тях:

Бионсе

За ролята си в във кино лентата „ Мечтателки “ Бионсе е трябвало да отслабне. Тя е съумяла да смъкна близо седем кг за две седмици, пиейки вода с лимон, кайенски пипер и кленов сироп.
 Бионсе ThinkStock/Getty Images
Сам Смит

Поп изпълнителят стартира да се подлага на диета през 2015. През същата година той съумява да смъкна 22 кг, шест от които единствено за месец. Той е реализиран стремежи резултат, хранейки се с лед, спрял е приема на захар, млечни артикули и глутен.

Ан Хатауей

За ролята си в във кино лентата „ Клетниците “ актрисата е трябвало да смъкна няколко кг. Затова тя е предходна на диета, който ѝ разрешава да приема не повече от 500 калории дневно. Тя се е хранила най-вече със суха овесена каша, няколко репички и хумус.-->
 Ан Хатауей Gulliver/Getty Images
Кристина Аглиера

За да резервира съвършената си форма, певицата яде храна от еднакъв цвят през целия ден. Така, в случай че в понеделник избере белият цвят, то менюто й ще включва зеле, фасул и сирене.

Никол Кидман

Една от най-драстичните диети, на които се е подлагала актрисата, е диета с четири твърдо сварени яйца. Когато й се е наложило да се подложи на нея, Кидман е изяждала едно яйце за закуска, две за обяд и едно за вечеря.
 Никол Кидман Gulliver/Getty Images
И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР