Звездите от уеб сериалите “Не така, брат!“ и Следвай ме“,

...
Звездите от уеб сериалите “Не така, брат!“ и Следвай ме“,
Коментари Харесай

Феновете на българските уеб сериали ще се срещнат с любимите си звезди

Звездите от уеб сериалите “Не по този начин, брат! “ и „ Следвай ме “, както и лицата от поредиците „ А на бас “, „ Секс лафче “, #EVA и най-новото риалити Dance Arena, познати от уеб страницата за видео развлечение Vbox7.com, ще могат да се срещнат със своите почитатели по време на Aniventure Comic Con 2017. Това е най-голямото младежко събитие у нас, което ще се организира на 9 и 10 септември в София.

Участието на звездите на продуцентите от 7Talents по време на Aniventure Comic Con 2017 ще придвижи посетителите в света на Vbox7.com – пожеланото онлайн място за видео развлечение у нас.

Кого ще може да забележим там? В особено обособената Vbox7.com зона, 7Talents ще ни срещнат с любимците на младежите - Мино Караджов, Надя Петрова и Иван Тишев от „ Не по този начин, брат! “, а също по този начин певицата Тита и нейната съперничка в сериала „ Следвай ме “, Лина Роскин.
 Не по този начин брат
„ Не по този начин, брат! “ е първият онлайн сериал у нас, притежател на премията „ Златен чадър “ за най-хубав уеб сериал от интернационалния фестивал Mediamixx 2017 в Солун. От своето основаване до момента, уеб сериалът съумя да осъществя над 20 милиона гледания онлайн, а почитателите на поредицата в обществените мрежи към този момент са над 120 хиляди.

Уеб тийн драмата “Следвай ме “, в която основни настоящи лица са Тита и Лина Роскин, е измежду новите продукции на 7Talents, само че единствено за първите две седмици от своя старт съумя да осъществя над два милиона и половина гледания онлайн и бързо се наложи като любимец на аудиторията.
 Следвай ме
Звездното уеб наличие на Aniventure Comic Con 2017 ще добавят най-хубавите реализатори от първото в България танцово уеб риалити Dance Arena. Предизвикателства за всички гости ще има и от репортера Дани Петканов, който е лице на шоуто „ А на бас “ във Vbox7.com. В него търсачите на завършения дават отговор на разнообразни щури задания, които Дани им разпорежда. Любимките на младежите - Мона от „ Секс лафче “ и Ева Георгиева от #EVA също ще бъдат измежду лицата, които ще забележим по време на събитието.

Пълната стратегия и детайлности за присъединяване на звездите на 7Talents в специфичната Vbox7.com зона на Aniventure Comic Con 2017 ще бъдат поетапно оповестени във Фейсбук страницата и блога на Vbox7.com.

По време на Aniventure Comic Con 2017 ще забележим някои от най-интересните международни графити актьори, артисти от сериалите „ Игра на тронове “ и „ Дневниците на вампира “, както и ще се проведат редица майсторски класове, доста гейминг шампионати, състезания и почитател срещи.

Билети за събитието са в продажба в мрежата на OMV, The Mall, билетен център НДК, Easypay и онлайн на Eventim.bg.

За повече информация посетете www.comiccon.bg и www.aniventure.net
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР