Звездите от София ден и нощ захвърлиха дрехи и задръжки

...
Звездите от София ден и нощ захвърлиха дрехи и задръжки
Коментари Харесай

Момичетата от „София ден и нощ” се разголиха на плажа

Звездите от „ София денонощно ” захвърлиха облекла и задръжки на плажа. Модели, актриси и певици, паметните хубавици от риалити сериала демонстрираха супер форма пред камерите, видя HotArena.

Те зарадваха феновете си и разгорещиха обществените с красиви фрагменти от почивките си.

Галя пали пристрастеностите в Черна гора

Калина Кузманова, която влиза в кожата на Галя, сподели фрагменти от почивката си в Черна гора. Тя заложи на провокационен бански с обемни цветя, както и на костюм в черно, които разкриха тялото й на модел.

Красавицата избра да се разноски по красивите дребни улички, отрупани с разцъфнали цветя, където снима спонтанна фотосесия за всички свои почитатели, написа „ Love Style ”.

Джулия с рожден ден на морето

Теди Цветкова, която извършва ролята на Джулия, пък отпразнува 25-я си рожден ден на морето. Чаровницата се любува на тюркозаено сини води и коктейли на плажа. Красавицата означи персоналния си празник с празненство край басейна, в изрязан бански. И даже показа с почитателите благи моменти.

Симона летува на Слънчев бряг

Другата Калина /Иванова/ от сериала, която играе ролята на Симона избра да почива в Поморие и Слънчев бряг. Тя заложи на цветен бански без презрамки в цикламено и на райета.

И макар че от дълго време напусна сериала, тя продължава да се радва на интерес и внимание от почитателите си. Много от тях постоянно я разпознават и я стопират, с цел да я поздравят за сполучливото й присъединяване в сериала. А някои и с цел да й пожелаят скоро да я видят в нова роля.

Михаела също е на морето

Скромната Михаела също се отдаде на заслужена почивка край морето. С черен бански и тъмни очила тя се пробва да остане анонимна измежду почитателите. Чаровницата бе в компанията на приятеля си, към който не крие любовта си. 

За в действителност огромно отчаяние на мъжката половина от почитателите на сериала.

Анна-Мария щурее по клубовете в Слънчев бряг

Далеч от жегите на София, само че отново в обичания на звездите Слънчев бряг избяга и Анна-Мария Чернева. Певицата също отмаря на морето и не пропуща да се означи от всички шлагери клубове там.

Бившата манекенка и певица, избра бански в две елементи с тигров десен и остави без мирис мъжката половина. Чаровницата наподобява толкоз гореща, че провокира мнения, че е напукала екраните на телефоните и компютрите на десетки мъже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР