Звездите от Под прикритие Михаил Билалов – Джаро и Ирена

...
Звездите от Под прикритие Михаил Билалов – Джаро и Ирена
Коментари Харесай

Михаил Билалов удрял шамари на Милянкова заради „Под прикритие”

Звездите от „ Под прикритие ” Михаил Билалов – Джаро и Ирена Милянкова – Съни пазят и мъчителни мемоари от присъединяване си в сериала. Двойката трябвало да си бие плесници и то напълно не наужким, дочу HotArena.

Любимите артисти от поредицата още веднъж се събраха на една сцена по време на фестивала „ Ани венчър Комик Кон ”, който се състоя през уикенда. Събитието почетоха Александър Сано — Косъма, Михаил Билалов — Джаро, Мариан Вълев — Куката и други.

Актьорите дадоха отговор на въпросите на почитателите, които също се събраха на събитието.

Феновете ги разпитваха за най-смешните случки в сериала. И в случай че Сано призна, че най-смешно му е било когато една от камерите предходна през бармана и той безусловно паднал на земята, то Мишо и Мариан стигнаха надалеч по-напред в откровенията си.

„ Имаше една сцена, в която трябваше да ударя пестник на героинята на Ирена Милянкова, тя да падне на земята и да ме назова „ урод ”. Уви, обаче не се получаваше. Минаха 12 дубъла и не ставаше.

Мариан е очевидец, че не ми остана различен избор, с изключение на в действителност да я шамаросам и тя падна с думите „ урод ”. Получи се блестяща сцена ”, откровеничи Билалов.

Вълев пък споделя, че поради многочислените повторения на режисьора Митовски 12 часа му се наложило да се целува с Емануела.

Друг запаметяващ се миг от сериала е паметният му танц. „ Мразя да танцувам и ме е позор. Още в НАТФИЗ си тръгвах от часовете, когато трябваше да се танцува. Казах си, че е време да преодолея този комплекс и по този начин се роди танцът на Куката ”, споделя Мариан.

По молба на 9-годишно момиченце той още веднъж извърши танца си на фестивала, написа „ Телеграф ”.

Актьорите споделят с неспокойствие и последните си снимачни дни на площадката на сериала. За Сано било извънредно мъчно да лежи с часове на „ Женския пазар ” при минус 15 градуса с прерязано гърло върху бетон.

„ После два часа се киснах в гореща вана, с цел да се размразя ”, споделя артистът.

Последния ден за Билалов пък било гробището на „ Орландовци ”, където убиват и героя му.
Куката обаче искрено признава, че той е имал най-емоционално прекарване.

„ Последните ми фотоси бяха с 30 индивида бежанци. Едно е да ги гледаш по малкия екран, друго е да си с тях.

Беше доста прочувствено и в цялост, че бяха последните фотоси на филм, с който живеехме години наред, се разревах като дете. Помолих екипа за 15 минути пауза, с цел да влиза във форма ”, споделя Куката.

Според тримата обаче, за повече сполучливи планове е нужно положително финансиране и същия екип. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР