Звездите от Под прикритие“ излизат на Aniventure сomic сon на

...
Звездите от Под прикритие“ излизат на Aniventure сomic сon на
Коментари Харесай

Джаро и Куката на Aniventure сomic сon

Звездите от „ Под прикритие “ излизат на Aniventure сomic сon на 14 и 15 септември. По време на двудневния фестивал извънредно ще бъдат показани и два нови кино плана, които ще пълнят родните кина през ноември. Сред предстоящите посетители и тази година са най-следените и известни влогъри, измежду които Слави от The Clashers, Айде БГ, Емил Конрад, Стан и Стефи, Павел Колев и Ицака. Четири години след последната им поява на една сцена, гангстерите на българския екран ще се съберат за специфичен Q&A панел и среща с почитатели. Само на 15 септември феновете на „ Под прикритие “, който милиони българи следяха в продължение на 5 години, могат да се върнат още веднъж в мафиотския свят и да се срещнат персонално с Джаро (Михаил Билалов), Куката (Мариан Вълев), Иво Андонов (Захари Бахаров) и Косъма (Александър Сано). На 14 септември Александър Алексиев („ Възвишение “, „ Откраднат живот “) и Яна Титова (сценарист и режисьор) ще показват „ Доза Щастие “. В основата на драмата е същинската история на журналиста Весела Тотева, нейните борби, безредици и търсенето на щастието в изискванията на 90-те. Вдъхновяващият филм за битката със зависимостта и планът с обща идея излиза на екран на 8 ноември, а измежду оповестения актьорски състав са Александър Алексиев, Димитър Николов, Валентина Каролева (дебют), Иван Бърнев, Ирмена Чичикова, Силвия Лулчева и Васил Бинев.

Зад новата сантиментална екшън-комедия „ Диви и щастливи “ застават Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариева, Александър Сано и режисьорът Мартин Макариев. Филмът трансформира две елементарни дами с елементарни специалности в авантюристки по-трудни за разкриване и от най-недосегаемите нарушители. Наситен с адреналин, каскади, съвременен комизъм и подиуми от красиви места из цяла България, продукцията е една от най-скъпите у нас до този миг. Всички те на 15 септември идват в Експо центъра за специфичен Q&A панел, а ленатата ще бъде на 29 ноември в кината в цялата страна.

Сред интернационалните звезди, оповестени досега в програмата, са актьорите Наталия Тена („ Хари Потър “, „ Игра на Тронове “), Девън Мъри („ Хари Потър “),  Сам Джоунс („ Флаш Гордън “), Милтос  Йеролему („ Игра на Тронове “); комикс художници, работили за Marvel и DC сomics, сред които е и Уилям Симпсън, прочут със скиците си за „ Игра на Тронове “, както и основаването на някои от най-впечатляващите създания в сериала, като драконите, вълците и триоката гарга.

Неизменна част от събитието ще бъдат K-Pop шоуто, Cosplay състезанията, гейминг залата, която ще приюти финалите на най-новата лига за електронни спортове A1 Gaming League.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР