Звездите от най-новия блокбастър на DC Comics Черният Адам минаха

...
Звездите от най-новия блокбастър на DC Comics Черният Адам минаха
Коментари Харесай

Скалата се появи в смел лилав смокинг на голо на премиерата на Черният Адам

Звездите от най-новия блокбастър на DC Comics " Черният Адам " минаха по аления килим за премиерата на кино лентата на площад " Лестър " в Лондон във вторник вечерта. Дуейн Джонсън " Скалата " си направи селфи с феновете си.

Дуейн Джонсън, който извършва основната роля, се усмихваше до уши, привличайки погледите със смелия си виолетов смокинг, който беше облякъл на голо, а под сакото се подаваше единствено татуировката му. Той се причисли към сътрудниците си Пиърс Броснан, Сара Шахи и Ноа Сентинео. Няколко дни по-рано Броснан се появи с розов костюм на събитие, обвързвано с кино лентата, написа dir.bg.

В лентата той извършва ролята на Доктор Фейт, който е член на Обществото на справедливостта на Америка (което е друга организация от Лигата на справедливостта).

Говорейки за новия си воин, той сподели: " Той е минал през епохите на времето. И е един от най-могъщите магьосници в света на комиксите на DC. Наистина е имал жена на име Енза и тя е била даже по-могъща от него, както чух ".

Черният Адам е пуснат в съвремието след 5000 години затвор. Той е открит от Обществото на справедливостта на Америка, което се пробва да му покаже по какъв начин да употребява силите си за положително, а не за зло.

Преди това Дуейн сподели за кино лентата: " Този ​​герой, този филм, тази галактика бяха мой великански буен план от доста дълго време ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР