Звездите от "Игра на тронове" Емилия Кларк и Джейсън Момоа

...
Звездите от "Игра на тронове" Емилия Кларк и Джейсън Момоа
Коментари Харесай

Звездите от Игра на тронове Емилия Кларк и Джейсън Момоа отново заедно - slava.bg

Звездите от "Игра на тронове " Емилия Кларк и Джейсън Момоа се събраха още веднъж и няма по какъв начин да скрием насладата си. Преди дни и двамата артисти разгласиха емблематични фотоси от рождения ден на един от основателите на Игра на тронове - Дейвид Бениоф, написа "Труд ".
"Когато слънцето и звездите ми дойдат на посетители в града, ревизирам, дали към момента може да вдигне от лежанката една Калиси ", написа Емилия Кларк под фотографията, на която Момоа я държи на ръце.

Кларк изигра Данирис Таргариен във всичките осем сезона на хитовия фентъзи сериал на HBO, само че продължи другарството си с Джейсън Момоа, който въпреки и за малко, изигра героя хал Дрого. Явно възприятията са взаимни, защото той разяснява с: "Обичам те вечно луна в живота ми ".

Двамата артисти са доста положителни другари отдавна, само че наподобява това е първото им събиране от началото на пандемията през март 2020 година Последната им взаимна изява в обществените медии беше през октомври 2019 година, когато Кларк, Момоа и Кит Харингтън честваха още веднъж рожден ден. По мотива Емилия Кларк написа: "Срещите в никакъв случай не са изглеждали толкоз космати ".

Въпреки че може да не успеем да забележим хал Дрого и Дейенерис Таргариен още веднъж дружно на екрана, предисторията на "Игра на тронове " ще започва по HBO през 2022 година Сериалът ще се споделя "House of the Dragon " и ще прегледа гражданската война на Таргариен, която се е случила към 300 години преди този момент, което знаем от "Игра на тронове ".
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР