Звездите от I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!

...
Звездите от I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!
Коментари Харесай

Звездите на ITV I`m A Celebrity се събират отново, за да пият напитки след победата на Сам Томпсън

Звездите от I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! всички бяха усмихнати, когато се събраха още веднъж за един пийнал следобяд след епичния край.

Бившата риалити звезда Сам Томпсън беше коронясан за победител в най-новата поредност от изтощителното предизвикателство, откакто общо 12 звезди се насочиха към Австралийската джунгла, с цел да я груби за три седмици. Той победи някогашния водач на UKIP Найджъл Фарадж и боксьора Тони Белю.

Супартиите от лагера, в това число Нела Роуз, Фред Сириекс, Марвин Хюмс, Джоузи Гибсън, Найджъл Фараж, Ник Пакард, Даниел Харолд и Франки Детори, бяха облечени съгласно деветки, с цел да отпразнуват достиженията си в джунглата, както и невероятната победа на Сам като крал на джунглата.

Всички дрънкаха чашите си с просеко, до момента в който наваксваха всичко от джунглата. Фараж изглеждаше подготвен за среща в грациозен наследник костюм, до момента в който Сам го поддържаше повърхностно в светлосини дънки, бяла риза и цветна тениска. Тони го резервира сдържано в напълно черен отбор,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР