Звездите от хитовия уеб мистъри сериал се срещнаха с феновете

...
Звездите от хитовия уеб мистъри сериал се срещнаха с феновете
Коментари Харесай

Звездите от мистъри уеб сериала “Килерът” се срещнаха със своите фенове

Звездите от хитовия уеб мистъри сериал се срещнаха с почитателите си на специфична прожекция на продукцията навън до Южния парк. Само за шест седмици поредицата събра над 3 милиона гледания на всички платформи и над 20 хиляди почитатели в обществените мрежи.

“Очаквахме триумф на сериала, само че не чак толкоз огромен. Това е първият уеб мистъри сериал в България и очевидно е имало апетит за този род. Хората доста ни поддържат. ”, споделя актрисата Надя Петрова , която е измежду звездите на поредицата.

“Когато правиш нещо от сърце и същински, то се получава ”, добавя Мира Драганова , която се въплъщава в друга от героините на сериала.

На премиерната прожекция на навън, всички присъстващи можеха да се снимат, вземат подписи и поговорят с част от обичаните си артисти. След което всички дружно си припомниха през какви тествания минаха героите в първите шест епизода от продукцията.

е първият мистъри уеб сериал в България, продуциран от 7Talents. Продукцията се трансформира в същинска тийн фикс идея и още с премиерата си провокира онлайн възторг за броени часове. -->

Историята на " Килерът " наблюдава живота на петима младежи, които се пробват да преживеят гибелта на техен непосредствен другар. За да не помнят за случилото се, Зара, Деница, Николета, Мартин и Калоян избират тишината на странна и съвсем необитаема планинска хижа. Отношенията им се заплитат, когато към тях стартират да се случват необясними свръхестествени феномени. Те схващат, че в хижата има тайна  и рискова стая, от която би трябвало да стоят надалеч. Мистичното помещение като че ли е живо създание и познава добре всеки един от тях. Този, който се осмели да прекрачи прага на " Килерът ", придобива разнообразни свръхестествени качества, само че каква е тяхната цена?

“Останах много впечатлен от сюжета на, тъй като е нещо, което е друго и даже в непознати продукции не съм срещал сходен сюжет ”, разкрива Иван Тишев .

Дали мистъри уеб сериалът ще има продължение? Това е въпросът, който задаваха всички почитатели, а звездите загатнаха, че това ще стане ясно скоро.

За още вести към, следете. Първият сезон на продукцията можете да гледате във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР