Звездите от българския сериал Скъпи наследници“ ще посрещнат предстоящите празници

...
Звездите от българския сериал Скъпи наследници“ ще посрещнат предстоящите празници
Коментари Харесай

Родни звезди посрещат празниците на плажа

 dayana-handzieva

Звездите от българския сериал „ Скъпи наследници “ ще посрещнат идните празници на плаж, вместо на студено в България. Актрисата Лорина Камбурова се подготвя за Бъдни вечер и Коледа на екзотичния остров Барбадос, където си почива с приятеля си. Нейната колежка от същата поредност Даяна Ханджиева пък се забавлява във Флорида.

Това, което сплотява двете хубавици с изключение на „ Скъпи наследници “ и решението им да избягат от студа, е че дружно означиха началото на международен фешън бранд у нас, който към този момент се е наложил в страни като Чехия, Полша, Украйна, Словакия, Унгария и Румъния.

Подобно на Камбурова и Ханджиева, стилистът на звездите Добромир Киряков също реши да се похвали къде ще посреща празниците и пусна фотография от сърцето на Европа – Лондон, където снима клип. Сред останалите звезди, които означиха началото на марката, само че в София, са актрисите Радина Кърджилова, Силвия Петкова и Доротея Толева, от певицата и тв водеща Алекс Раева, телевизионната водеща и кулинар  Ирина Тенчева и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР