Звездите на Театър Българска армия“ атакува сцените из страната. На

...
Звездите на Театър Българска армия“ атакува сцените из страната. На
Коментари Харесай

Звездите на Армията блестят из страната

Звездите на Театър „ Българска войска “ нападна сцените из страната. На 25 юни стартира националното турне на трупата – с „ Арсеник и остарели дантели “ във Фестивалния център на Варна. Историята за лелите Аби и Марта Брустър, на които напълно им хлопа дъската, ще накара феновете да се смеят с цяло гърло, до момента в който внукът им – уверен, че е президентът Теди Рузвелт, копае трупове в мазето. Двучасова веселба с чудатите членове на семейство Брустър чака и публиката в Бургас, Елхово и Сливен на 26, 27 и 28 юни. В престъпната подигравка вземат участие Гергана Данданова, Радосвета Василева, Асен Кобиларов, Тигран Торосян, Милен Миланов, Веселин Ранков, Мирослав Пашов, Иван Налбантов, Луизабел Николова, Симеон Дамянов, Александър Дойнов, Йордан Алексиев и Калин Иванов.

На 1 и 2 юли в Търговище и Карлово звездите на театъра не престават своето лятно турне с хитовата комедия „ Ножица- трепац “. В опостушително развлечение публиката партнира интензивно на Ненчо Илчев, Веселин Ранков, Иван Радоев, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, Стефания Колева и Сашо Дойнов. В полицейското следствие се разпитват шестима обвинени. Постепенно от престъпен трилър пиесата се трансформира в изпълнена със смях комедия.

На 3, 4 и 5 юли към гастрола в Свищов, Габрово и Сапарева баня се причисляват Васил Михайлов, Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, които „ безпощадно ” ще ви разсмиват с комедията „ Да разлаем кучетата “. Гарантирано е заниманието с пословичното българско духовитост и възприятието за комизъм – и всичко това с героите в едно „ огромно село ”.

Летните усмивки не престават на 8 и  9 юли с извънредно смешната история, която се разиграва на мрачно – „ Черна комедия “.   Какво се случва, когато тъмното е ярко, а светлината се трансформира в мрак? Публиката на Русе и Плевен ще приветства Луизабел Николова, Веселин Анчев, Анастасия Ингилизова, Владислав Виолинов, Евелин Костова и Моню Монев - и куп смешни обстановки към това на какво е кадърен човек, който допуска, че в тъмното никой не го вижда...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР