Звездите на пловдивския спорт и българската лека атлетика Габриела Петрова

...
Звездите на пловдивския спорт и българската лека атлетика Габриела Петрова
Коментари Харесай

Атлетическите звезди Габи Петрова и Алекс Начева: Да напълним пловдивския “Колодрум“ за волейболните национали

Звездите на пловдивския спорт и българската лека атлетика Габриела Петрова и Александра Начева поддържаха момчетата от националния ни тим по волейбол, които от петък до неделя ще играят мачове от Лигата на нациите в зала “Колодрума “.

Двете скачачки се срещнаха с тима и пожелаха триумф на волейболистите в идните срещи със Съединени американски щати, Иран и Сърбия. Момичетата даже организираха загрявка със състава на Силвано Пранди, разцъкаха няколко топки и си направиха фотоси за спомен. Двете дадоха обещание, че ще поддържат националите и по време на мачовете им на 28, 29 и 30 юни в пловдивския „ Колодрум “.

“Като състезател доста добре зная какво е чувството да се състезаваш пред родна аудитория. За това и ще поддържа националния ни тим по волейбол по време на мачовете им в Пловдив. Призовавам почитателите да напълним залата и да помогнем на момчетата да ни зарадват с добра игра и победи “, сподели състезател №1 на България за 2015 година Габриела Петрова. Габи, която има сребърен орден в тройния скок от Европейско състезание в зала и европейска купа за девойки до 23 години, неотдавна покри норматив за присъединяване в Световното състезание по лека атлетика в Доха (Катар) през септември.

Александра Начева е шампионка в тройния скок от Младежките олимпийски игри и Световното състезание през 2018 година Преди дни тя оглави международната класация при девойките за сезона с 14,13 м.

“Големи събития като този шампионат са доста значими за цялата спортна общественост на Пловдив. За това би трябвало да подкрепим тима в залата. Пловдивчани постоянно са показвали, че обичат спорта и аз съм уверена, че ще го създадат и в този момент “, сподели Начева.

Билетите за мачовете в Пловдив са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа – в OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. Пропуските са разграничени на три категории по отношение на местата в залата, а цените им са по 10, 15 и 20 лв. дневно. Пакетните билети включват всички мачове от трите дни на шампионата и са на цени от 25, 40 и 50 лв.. В Пловдив билети се продават и на касата на Дом на културата. А в дните на мачовете (28, 29 и 30 юни) почитателите ще могат да закупят билет и на касата на “Колодрума “, която ще е отворена от 14 часа.

Първите мачове стартират в 17 часа, а вторите - в 20,40 часа. Българският народен тим играе постоянно от 20,40 часа - в петък против Съединени американски щати, в събота против Иран и в неделя против Сърбия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР