Звездите на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и Хари Магуайър заемат

...
Звездите на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и Хари Магуайър заемат
Коментари Харесай

Роналдо и Хари Магуайър са най-псуваните в Туитър

Звездите на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и Хари Магуайър заемат първото и второто място в неприятната ранглиста за най-обижданите играчи на тимове в Премиър лийг в Туитър.

Списъкът е направен след изследване на регулатора за електронни медии във Англия Ofcom в съдействие с локалния институт " Алън Тюринг ", като резултатите са представени от BBC.

Изследването е обхванало над 2,3 млн. изявления в Туитър за интервала 13 август 2021 година - 24.01. 2022 година, което се припокрива с първия полусезон от предходната акция на Премиър лийг. Туитовете с обиди към играчите са над 60 хиляди. Данните от изследването демонстрират, че 68% от играчите в Премиър лийг са били обиждани най-малко един път в обществената мрежа за посочения интервал, като за 7% от тях това се отнася на всекидневна база. Половината от обидите са съсредоточени върху едвам 2% от футболистите в британския хайлайф.

Негативната ранглиста е управлявана от Кристиано Роналдо (12520 туита), следван от съотборниците си Хари Магуайър (8954), Маркъс Рашфорд (2557) и Бруно Фернандеш. В топ 10 участват още четирима футболисти на Манчестър Юнайтед от предходния сезон - Фред (1924), Джеси Лингард (1605), Пол Погба (1446) и Давид Де Хеа (1394), както и по един представител на Тотнъм и Манчестър Сити, надлежно Хари Кейн (2127) и Джак Грийлиш (1538).
 Рио Фърдинад: Раш, имам вяра в теб!
Рио Фърдинад: Раш, имам вяра в теб!

" Ще направи мощен сезон "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР