Звездите на италианското кино Орнела Мути и Джанкарло Джанини пристигат

...
Звездите на италианското кино Орнела Мути и Джанкарло Джанини пристигат
Коментари Харесай

Започва четвъртият фестивал на италианското кино

Звездите на италианското кино Орнела Мути и Джанкарло Джанини идват в София за четвъртия Фестивал на италианското кино. Началото беше обещано довечера в кино " Люмиер " с кино лентата " Измамно богати ". 9 заглавия ще бъдат показани в дните до 21 юни.

Чаровната усмивка и красивите очи трансформират Орнела Мути в една от звездите на Италия и европейското кино. Десетки функции във филми на едни най-хубавите режисьори бележат годините на снимачната площадка, а на 19 юни, в кино Люмиер, актрисата ще се срещне и с феновете си в България. С доста смях, обич и завършения животът по италиански ще тече в залата през идващите дни.
Стефано Балди, дипломат на Италия в България: В тези филми ще усетим наслада и благополучие, успокоение и лекост. Безспорно това са възприятията, от които имаме потребност. Но дружно с тях ще забележим светлината и цветовете на Италия.
Комедии, в които героите избират илюзията за фантазии и благосъстояние, както и хубавите неистини пред грозните истини са част от програмата. Филмите са снимани през последните години в един от най-красивите италиански райони - Пулия.
Роко Коланджело, артистичен шеф на фестивала: Лято е и по никакъв начин е ненужно да се забавляваме. Ще ви представим филми, които носят почерка на огромни модерни италиански режисьори. Аз съм сигурен, че те освен ще ви харесат, само че и ще ви изненада. Филмите на Едоардо Уинспир да вземем за пример са доста разнообразни.
Фестивалът продължава до 21 юни, а изненадата на следващия ден е срещата с артиста от " Казино Роял " и " Нюйоркски истории " - Джанкарло Джанини.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР