Звездите на хърватския национален отбор и всички представители на спортно-техническия

...
Звездите на хърватския национален отбор и всички представители на спортно-техническия
Коментари Харесай

Уникално! Хърватия дари всички 23 млн. от Мондиала на деца в нужда!

Звездите на хърватския народен тим и всички представители на спортно-техническия щаб на тима, отпред със селекционера Златко Далич, ще дарят всичките 23 милиона евро, извоювани на Световното състезание, на детска фондация.

Това се споделя в отворено писмо на Далич. По всяка възможност това е един от най-големите сходни жестове в историята на страната.

 Снимка 368481
Източник:

" Това потомство сподели, че е колектив от огромни футболисти и може да доближи до върха на света без значение от страната, бюджета или размера на страната. Пиша тези редове поради сложните времена на Хърватия.

Хърватия е най-бедната страна в Европейския съюз, ръководена от хора, които се смятат за членове на незаконни организации. Хърватия е страна, от която са си тръгнали милиони в последните 20 години. Днес в Хърватия пенсионерите не смогват да покрият главните си потребности, младежите не могат да си разрешат обучение, здравето е на доста ниско равнище, а правосъдната власт пази богатите и е корумпирана.

 Снимка 367863
Източник:

Всеки един от тима ще подари наградата си от Мондиала в Русия на фондация за децата на Хърватия. Тази фондация ще финансира летните ваканции на децата, които в никакъв случай не са виждали Адриатическо море ", написа треньорът на " шахматистите " в обръщение, оповестено във Фейсбук страницата на хърватската федерация.

 В Хърватия: Вие сте герои! Накарахте цялата страна да се гордее с вас!
В Хърватия: Вие сте герои! Накарахте цялата страна да се гордее с вас!

" Благодарим ви! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР