Звездите често споделят лични моменти от живота си в Инстаграм.

...
Звездите често споделят лични моменти от живота си в Инстаграм.
Коментари Харесай

Най-откровените признания на звездите в Инстаграм

Звездите постоянно споделят персонални моменти от живота си в Инстаграм. Целите са разнообразни: някои желаят да се снабдят с по-голяма известност и последователи; други може би желаят да се похвалят с живота си в мрежата, трети го употребяват за реклама.

Каквито и да са желанията на огромните имена в шоубизнеса, едно е ясно - обществената мрежа се трансформира в портал за всемирски вести, откакто звездите оповестяват посредством постове и фотоси значими неща от живота си - че ще се женят, че чакат дете и други.

В края на годината ви представяме някои от най-големите самопризнания на звездите в Инстаграм през 2017 година

Диетата на Крис Прат

Актьорът държеше в течение почитателите си в мрежата за хранителния си режим. Звездата от "Неуловим " и "Пасажери " публикуваше видеа с откровени самопризнания какъв брой му е мъчно и какъв брой гладен се усеща. Прат успяваше да издържи на изкушенията, може би, тъй като знаеше, че почитателите му го следят.

Криси Тейгън

Съпругата на изпълнителя Джон Леджънд е една от звездите с трайно наличие в мрежата. В Инстаграм моделът оповести, че чака второто си дете; В Туитър пък тя провежда ексцентрична игра за набирането на артикули за кекс.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР