Звезди с утвърден стил като Риана, Ел Фанинг, Зендая или

...
Звезди с утвърден стил като Риана, Ел Фанинг, Зендая или
Коментари Харесай

5 дами, които ще са истинските модни икони на 2022

Звезди с одобрен жанр като Риана, Ел Фанинг, Зендая или Джема Чан постоянно ще бъдат отпред в нашите описи с най-добре облечени звезди. Но те ще би трябвало да създадат малко място за вълната от нови надарени имена, които сега заливат обществените мрежи. Тези новодошли дами към този момент вълнуват критици и почитатели със своите фешън решения освен на аления килим, само че и в всекидневието. Готови сме да се обзаложим, че занапред стартират! Така че, в случай че към момента не сте чували тези имена, в този момент е моментът.

1. Ема Корин

Феновете на The Crown с неспокойствие чакаха идването на принцеса Даяна в актьорския състав на шоуто, само че никой не очакваше какъв брой зрелищно ще бъде представянето на новодошлата Ема Корин. Подобно на самата Лейди Ди, Ема притегли доста внимание към дрешника си - както на екрана, по този начин и отвън него. Актрисата потвърди, че не е от хората, които се опасяват от рисковете в модата - като бежовата шапка и ръкавиците без пръсти от Miu Miu, които носеше на премиите Еми 2021.



2. Симон Ашли

Ако би трябвало да бъдем почтени, сериалите Bridgerton и Sex Education са страхотни източници на фешън ентусиазъм (въпреки че са в противоположните краища на спектъра), а това, което ги сплотява, е английската актриса Симоне Ашли. 26-годишната хубавица е относително нова на сцената на висшата мода, само че към този момент е взела участие в реклами за Loewe, седяла е на първия ред на ревютата на Chanel и Prada и е потвърдила, че е същински хамелеон в фешън отношение.



3. Ашли Парк

Феновете на „ Емили в Париж” ще разпознаят Парк от ролята ѝ на Минди Чен, до момента в който феновете на Бродуей я познават като Гретхен Винерс в музикалната версия на Mean Girls, която ѝ печели номинации за няколко награди Tonys и Critics` Choice. Парк несъмнено знае по какъв начин да се забавлява с модата и нямаме самообладание да забележим какъв брой още „ заека крие в шапката си”.



4. Клои Файнмън

Звездата на „ Saturday Night Live” неотдавна бе оповестена за новото лице на Pantene, а през последните няколко години участва на голям брой ревюта на седмицата на модата. Очакваме да забележим още повече стилни тоалети и присъщите за стила ѝ винтидж, старохоливудски трептения.



5. Рейчъл Зеглер

Рейчъл Зеглер има единствено една кино роля в кариерата си – тази на Мария в римейка на Стивън Спилбърг на „ West Side Story”, само че към този момент е любимка за няколко награди. Зеглер се потвърди като почитател на ексцентричните контур и явно се забавлява доста с роклите си на аления килим.



Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР