Звезди Керемидчиев, Милена Славова, Стефан Вълдобрев и Нора Караиванова са

...
Звезди Керемидчиев, Милена Славова, Стефан Вълдобрев и Нора Караиванова са
Коментари Харесай

Звезди и Милена с мюзикъл в Кайлъка

Звезди Керемидчиев, Милена Славова, Стефан Вълдобрев и Нора Караиванова са част от звездните имена, които ще гостуват на сцената на летен спектакъл „ Кайлъка “ в Плевен през юли и август.

Първи ще показват истинска стратегия довечера от 21.00 часа оперни и рок реализатори дружно с оркестъра на Държавна опера – Русе. Спектакълът е неповторима симбиоза сред оперни арии и рок химни, изпълнени от рок група, симфоничен оркестър, хор и солисти. В програмата са включени известни произведения от Верди, Бизе, Пучини и Моцарт, арии от рок операта „ Нострадамус “, „ Бохемска рапсодия “ на Queen... Проектът е наименуван

„ Една нощ в операта “

напомняйки за емблематичния едноименен албум на Фреди Меркюри и компания, и е основан взаимно с рок група „ Кикимора “, учредена от Николо Коцев. В музикалния театър има особено присъединяване поп певицата Нора Караиванова, нашумяла още със зората на „ Мюзик Айдъл “. Ангажирани са и Теодора Чукурска (сопран), Александър Крунев (баритон) и Петър Костов (тенор). Продукцията ще премине под диригентството на Димитър Косев.

Филхармонията на Русе ще показа своята продукция „ Империя на мюзикъла “ на 27 юли (петък) от 21.00 часа на лятната сцена в парка. За нея са поканени за особено присъединяване Милена Славова и Звезди Керемидчиев. В програмата са включени фрагменти от хитови произведения

– „ Моята прелестна лейди “ от Фредерик Лоу, „ В града “ и „ Уестсайдска история “ от Ленард Бърнстейн, „ Мулен Руж “ от Крейг Армстронг, „ Евита “, „ Фантомът на операта “ и „ Исус Христос – суперзвезда “ от сър Андрю Лойд Уебър, „ Ромео и Жулиета “ от Жерар Пресгюрвик, „ Чикаго “ от Джон Кандър, „ Моцарт “, „ Елизабет “ и „ Ребека “ от Силвестър Ливай, „ Джекил и Хайд “ от Франк Уилдхорн по романа с двамата емблематични герои антиподи на Робърт Луис Стивънсън, „ Оливър “ от Лайънъл Барт по Чарлз Дикенс.

Очаква се летен спектакъл „ Кайлъка “ да бъде изпълнен до краен лимит и на 23 август за още една хитова продукция - „ По-полека... simfoni “. Тя е осъществена дружно с оркестъра на Пловдивската опера от артиста артист Стефан Вълдобрев и групата „ Обичайните обвинени “. Оркестрациите са дело на Захари Ковачев, а диригент ще бъде Константин Добройков.

В „ Обичайните обвинени “ ще се изявят Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов. В същия състав музикантите и Вълдобрев дадоха старт на лятото с огромен и суперуспешен концерт в НДК на 11 май. Заглавието на шоуто е взето от летния шлагер на групата „ По-полека “ и безспорно ще притегли хора от всички възрасти освен от Плевен, само че и от други градове. Стефан Вълдобрев и Веселин Веселинов-Еко печелят почитатели и с това, че са основатели освен на свои шлагери, само че и на някои от най-новите песни на примата на българската поп сцена Лили Иванова.

Билети за концертите могат да се купят от билетните центрове на Плевенската филхармония или посредством мрежите за продажби онлайн.

Източник: monitor.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР