Звезделин отишъл с приятел да се разхладиДве жертви взе Дунав

...
Звезделин отишъл с приятел да се разхладиДве жертви взе Дунав
Коментари Харесай

Двама се удавиха в Дунав за ден

Звезделин отишъл с другар да се разхлади


Две жертви взе Дунав за ден. 14-годишно момче се удави край село Остров (Врачанско), а в мрежите на риболовци край село Батин (Русенска област) изплува тялото на 34-годишен мъж. Звезделин от село Галово, дружно със собствен другар на 15 години, влезнали да се разхладят във водите на реката. Те обаче избрали да плажуват в региона на пристанищната зона в селото. Там течението е най-силно, има и дълбоки канали и плуването е извънредно рисково, описа кметът на Остров Ирена Станкулова.

Подводните течения завлекли по-малкото момче и то по този начин и не излязло на повърхността. Още същия ден почнала акция по издирването на тялото на детето. В търсенето се присъединили и екип водолази. Едва през вчерашния ден трупът е открит на към 10 метра по-надолу от мястото, където се гмурнал Звезделин.

Край с. Батин в местността “Лодкостоянката ” риболовци разкрили мъртвец, безизходен в мрежите им. Мъжът е изваден благодарение на екип от бранш “Специализирани оперативни действия ” при РДПБЗН – Русе, оповестяват от полицията.

Извършен е оглед от дежурна оперативна група на полицията, в наличието на правосъден доктор. Видими данни за насилствена гибел все още няма.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР