Звездата Яна Маринова погреба бащата на сина си, научи HotArena.

...
Звездата Яна Маринова погреба бащата на сина си, научи HotArena.
Коментари Харесай

Яна Маринова погреба първия си мъж! Висаджията Боте издъхна едва на 48 г.

Звездата Яна Маринова погреба бащата на сина си, научи HotArena.

Богомил Маринов – Боте, който отглеждаше 17-годишния Никола с втората си брачна половинка в Германия, умрял от подла болест едвам на 48 години. Грижите за младежа поела неговата мащеха, от която Никола има братче. От предходна своя връзка доведената майка на сина на Яна имала още едно дете и по този начин върху плещите й паднало бремето за три деца, писа „ Уикенд “.

Още, когато Яна и Богомил се разделили, невръстният Никола самичък избрал да остане да живее с баща си. „ В прочут смисъл не аз, а той се отхвърли от мен ”, признава актрисата, която се нервира на слуховете, че е изоставила детето, с цел да прави кариера. 

Градските митове настояват, че ученическата й обич Боби от столичното спортно учебно заведение бил жесток махленски престъпник. Той постоянно посинявал от пердах 16-годишната хубавица със сексапилен глас и я забърквал в неприятности. 18-годишният Боби упражнявал бокс в „ Славия ”, а с цел да се устоя, станал автокрадец. Често посягал и към опиатите. 

А един път, когато се пробвала да избяга от него, той я прострелял в крайници. Белегът Яна носи и до през днешния ден, само че се зарекла в никакъв случай да не разреши на мъж да я удари. От лапите му я измъкнал първият брачен партньор на Яна — Богомил, който бил част от най-близкото обграждане на починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев. Когато двамата се срещнали, Яна била едвам на 17 години, а той на 25. Влиятелните другари на Боте й помогнали да стартира кариера на манекенка. 

През 2001 година, когато Яна била на 22 години, двамата с Богомил вдигнали женитба, само че бракът им просъществувал много малко. Един ден Яна си стегнала багажа и се изнесла в жилището на новия си другар Тихомир, който също в миналото е имал алъш-вериш с Георги Илиев. Разводът на зеленооката хубавица минал напълно цивилизовано и тя получила родителските права над детето. 

Въпреки това Никола останал да живее при татко си. Веднага в артистичните среди плъзнали клюки, че Яна изобщо не се интересува от детето си и го е зарязала, с цел да гради кариера. В реалност синът й е избрал татко си пред нея и тя е била сложена пред приключен факт. 

Когато си тръгвах от жилището на Богомил, Никола реши, че желае да остане в стаята си, където всичко му е познато и близко. Той осъзнаваше, че по през целия ден би трябвало да стои самичък у нас и вероятно за него да се грижи бавачка. Баща му и новата му другарка постоянно са до него. Не ревнувам никога. Сегашният ми брачен партньор също има щерка. Понякога се събираме двете фамилии и се разбираме отлично. Не скърбя, че синът ми избра татко си, само че се нервирам на приказките, че съм го изоставила. Стана тъкмо противоположното, в случай че изобщо може да се приказва за някакво занемаряване ”, безапелационна е Яна. Никола учел в частен лицей, упражнявал карате и макар нежната си възраст към този момент се е снимал в два кино лентата – „ Хотел България ” и „ Живи митове ” на режисьора Ники Илиев. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР