Звездата все още не е потвърдила официално новината за раждането

...
Звездата все още не е потвърдила официално новината за раждането
Коментари Харесай

Кийра Найтли на червения килим за първи път след раждането

Звездата към момента не е удостоверила публично новината за раждането на бебето, само че към този момент е възвърнала положителната си форма.

Вероятно Кийра Найтли е родила преди единствено няколко седмици, а към този момент сияе още веднъж в цялостния си искра на аления килим. Щастието и като неотдавна родила майка си личеше отдалеко и роклята от бял мрежест тюл единствено акцентира хубостта й. Естествените къдрици и нежния грим допълниха визията й, а златистите токчета сплотиха всички детайли от тоалета.

Поводът, за който избра този аутфит, беше премиерата на кино лентата “Official Secrets” по време на филмовия фестивал в Лондон, където Кийра играе основната роля.

Актрисата към момента отхвърля да разяснява раждането си и да разгласи името на детето. В изявление през януари тя показа, че не счита за почтено по какъв начин се отнасят с майките неотдавна в нейната промишленост. “Никой не прави оценка задоволително по какъв начин дамите минават през прочувствено и физическо тестване около раждането. Въпреки че аз съм привилигирована и имам достъп до всичко улеснения, получавам невероятна поддръжка от околните ми и мога да се възползвам от дълъг интервал майчинство, въпреки всичко считам, че е необикновено трудно”, сподели Кийра Найтли.

Това е второто дете за нея и брачна половинка й Джеймс Райтън. Дъщеричката им Еди към този момент е на четири години.

Източник: tialoto
Снимки: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР