Звездата в тежката категория на мъжкия бокс Тайсън Фюри записа

...
Звездата в тежката категория на мъжкия бокс Тайсън Фюри записа
Коментари Харесай

Тайсън Фюри остава непобеден на професионалния ринг

Звездата в тежката категория на мъжкия бокс Тайсън Фюри записа нова победа в кариерата си. Циганския крал победи Ото Валин в мач в Лас Вегас и по този метод продължава да бъде непобеден на професионалния кръг - 29 победи (20 с нокаут) и 1 тъждество. От своя страна днешният му противник за първи път си потегли като губещ - 21 победи (13 с нокаут), 1 загуба, 1 тъждество.
Типично в собствен жанр Фюри подвигна зала " T-Mobile " в Лас Вегас с излизането си на кръга. Той се появи на специфична платформа, облечен в характерен мексикански жанр - с пончо и огромна шапка на главата си. Очаквано " екипът " му бе с цветовете на мексиканския байрак, а Фюри бе съпроводен и от музика онлайн.



Изненадващо за всички в залата, срещата продължи 12 рунда и бе извънредно сложна за Фюри. И двамата бяха внимателни от началото, само че шведският боксьор бързо сподели, че няма желание да играе защитно цялостен мач и да чака своя момент. Още в първия рунд той пусна няколко крошета в тялото и главата на противника. Във втория рунд нещата се повториха, а Циганския крал продължаваше да изчаква и не нападна.
В третия рунд Валин към този момент сподели, че срещата стартира да се развива съгласно неговите проекти. С ляво кроше той отвори аркада на противника и продължи да нанася удари, само че към този момент и Фюри се включи с тежките си прави.


Постепенно равнището бе вдигнато и от двамата и след шестия рунд стартира сериозна замяна на удари. Надмощието на Фюри стана гигантско от седмия рунд, когато той два пъти прати противника си във въжетата след мощни комбинации от удари. В деветия рунд гонгът избави Валин, който бе попаднал в следващата офанзива на някогашния международен първенец в тежка категория. В рунд №11 още веднъж шведът отнесе куп удари, само че откри метод да се задържи на крайници, като същото стори и в последния рунд.
Видеа и забавни фотоси от успеха на Тайсън Фюри над Ото Валин ще откриете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР