Звездата в снукъра Рони О‘Съливан може да се оттегли от

...
Звездата в снукъра Рони О‘Съливан може да се оттегли от
Коментари Харесай

Рони О'Съливан отказва турнир заради К-19

Звездата в снукъра Рони О‘Съливан може да се отдръпна от присъединяване в Шампионската лига, в случай че не му бъде разрешено да си носи лична храна в „ Маршал Арена “ в Милтън Кейнс, Англия.

Той би трябвало да се включи в конкуренцията при закрити порти в петък следобяд, когато се изправя против Кишан Хирани, Майкъл Джорджу и Крис Уейклин в десета група от откриващата фаза на шампионата. Но съгласно информации в медиите, Ракетата не е податлив да яде от храната, приготвяна от хотелския личен състав в залата поради опасения за здравето си по време на коронакризата. Световният първенец през 1997 и анализатор Кен Дохърти разгласява фотоси в обществените мрежи с храната, която получава в хотелската си стая в кутия. Всички играчи би трябвало да се подложат на тест за Covid-19 и да прекарат нощта в изолираност в хотела, преди да получат зелена светлина да играят на идващия ден при прецизни хигиенични правила и съблюдаване на обществена отдалеченост.

„ Нямам доверие на хора, които подготвят храната ми в хотела по време на здравната рецесия. Казаха ми, че ще бъде окей, само че в никакъв случай не знаеш, до момента в който не пристигнеш там и не видиш защо става въпрос. Ако преценява, че обстановката с храната не е вярна и не ми бъде разрешено да си нося лично приготвена такава, ще се притесня за здравето си. Докато не се откри ваксина, хората ще са обезпокоени и няма да желаят да рискуват. Така че, когато дойде там и усетя, че има заплаха за здравето ми, мога да си потегли “, стартира Рони, съгласно БНР. За последно той игра в спортен мач през февруари, като изпадна до 18-о място в едногодишната класация поради неналичието на задоволително мачове. 

„ Попитах за храната, преди да се съглася да вземам участие. Обясних, че никой не ми е пипал храната в последните 10 седмици. Не съм си взимал храна за в къщи и не съм разрешавал на различен да ми я подготвя. Не бих се доверил на никого сега. Ще си я подготвя вкъщи. Казаха ми, че ще бъде окей, само че дано да изчакаме и забележим “, добави Ракетата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР