Звездата в атаката на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски изненада света

...
Звездата в атаката на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски изненада света
Коментари Харесай

Левандовски: На Меси и Роналдо головете им идват лесно

Звездата в офанзивата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски изненада света с изявлението си по адрес на суперзвездите Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Според поляка двамата асове бележат по толкоз доста голове на сезон, тъй като имат прерогативи, които улесняват задачата им.

Лидерите на Реал Мадрид и Барселона са познати на всички места с убийствения си инстинкт пред гола. Левандовски от своя страна също е прочут като един от най-смъртоносните голмайстори в целия свят. Към момента той потвърждава това със своите 20 гола в Бундеслигата за сезон 2017/2018.

Левандовски има вяра в триумфа на Байерн в ШЛ

Лева смята, че той не съумява да бъде като Меси и Роналдо, които регулярно надвишават по 50 гола за една акция, просто тъй като самият играе на по-трудна позиция. „ Меси и Роналдо имат преимущество по отношение на мен, тъй като не са типичен „ деветки”. За централния нападател е по-трудно от време на време, тъй като постоянно е с тил към вратата”, съобщи Левандовски пред „ Кикер”.

„ Трябва да запазиш топката, да видиш какво се случва, да се обърнеш и чак тогава да тръгнеш напред. Много по-лесно е, когато целият терен е пред теб”, добави голаджията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР