Звездата Упи Голдбърг има амбиция да стане кралицата на марихуаната

...
Звездата Упи Голдбърг има амбиция да стане кралицата на марихуаната
Коментари Харесай

Упи Голдбърг мечтае да стане кралицата на марихуаната

Звездата Упи Голдбърг има упоритост да стане кралицата на марихуаната в Холивуд, написа RadarOnline. 67-годишната Упи към този момент е пробвала този бизнес, само че претърпя неуспех.

Сега тя решила да се впусне още веднъж в промишлеността с канабис и е наляла цяло положение в бъдещия бизнес. Този път линията ще бъде марихуана за забавление и даже си има име - Emma & Clyde.

Приоритет

" Тя трансформира това начинание в собствен приоритет и влага милиони от личните си пари в него “, споделя неизвестен източник. През 2016 година Голдбърг сътвори компания за здравна марихуана. Но поради тогавашната й връзка с приятелката й Мая Елизабет начинанието се провали с гръм и тропот.

Семейството

Оттогава Упи има вяра единствено на фамилията и в този момент разчита за бизнеса с трева на щерка си Алекс Мартин и на внучката си Амара Скай. Звездата към този момент не желае да се занимава с на ден токшоу, само че има обвързващ контракт, от който пробва да се освободи. Близките й я съветвали да не прекалява с новото начинание. Упи обаче била захласната от концепцията да стане новият гуру на марихуаната и не слушала никого.

Тази задача не е по никакъв начин лесна - други холивудски звезди към този момент са на върха на класацията на производителите на канабис. Сред тях са Гуинет Полтроу, Майк Тайсън, Уили Нелсън, Карлос Сантана и Джъстин Бийбър, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР