Звездата с колумбийска кръв Шакира призна, че най-тежкият период в

...
Звездата с колумбийска кръв Шакира призна, че най-тежкият период в
Коментари Харесай

Шакира: Загубата на гласа ми беше най-мрачният момент

Звездата с колумбийска кръв Шакира призна, че най-тежкият интервал в живота й е обвързван с краткотрайната загуба на гласа й.

“Това ме засегна надълбоко. И преди, и по-късно. Приемаш доста неща за даденост, когато ги имаш… В случая с моя глас, това е нещо, което е толкоз присъщо на моята природа, това е моята еднаквост.

Винаги съм мислила, че един ден ще изгубя доста неща. Един ден ще загубиш младостта си, ще загубиш хубостта си, даже ще загубиш другари. Има хора, които идват и си отиват… само че в никакъв случай не съм мислила, че гласът ми е нещото, което може да изчезне. Когато породи това подозрение, когато не знаех дали ще мога да пея още веднъж, това беше най-мрачният миг в живота ми”, изповяда се 42-годишната в изявление за Агенция Франс Прес.

Припомняме, че през ноември 2017 година трикратната носителка на „ Грами “ беше принудена да отсрочи международното си турне за седем месеца, откакто претърпя кръвоизлив в дясната си гласова струна.

При това, което разказва като „ знамение “, Шакира възвърне гласа си по натурален метод, без да се постанова да се подлага на интервенция, както било предложено от лекарите и най-сетне съумя да извърши обиколката си през 2018 година.

Документален филм за турнето, в който звучаха шлагери от над две десетилетия и се основава на две излъчвания, които тя изяви в Лос Анджелис, ще бъде пуснат да се върти в към 60 страни от 13 ноември.

"Това е едно от най-важните турнета в живота ми за това какво значи, за другите трудности, които трябваше да преодолея”, добави тя.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР