Звездата разказа, че е имало моменти, в които е била

...
Звездата разказа, че е имало моменти, в които е била
Коментари Харесай

Лейди Гага: Аз бях най-големия си враг |

Звездата описа, че е имало моменти, в които е била подготвена “напълно да се откаже от себе си и мразела да бъде известна ”, написа „ Контактмюзик ”, представен от БГНЕС.

Тя показа в изявление:

„ Честно казано, просто изцяло се бях отказала от себе си. Мразех да бъда известна. Мразех да бъда звезда. Чувствах се изтощена и изразходвана. Не знам по какъв начин да го обясня. Но аз започнах да виждам пианото си и си мислех, че то е унищожило живота ми. То ме направи Лейди Гага. Най-големият ми зложелател по това време беше Лейди Гага. Това си мислех: Най-големият ми зложелател е тя. Сега не мога умерено да отида до хранителния магазин или на вечеря със фамилията си… ”.

34-годишната певица към този момент знае, че „ би трябвало “ да продължи да пее и към този момент не ненавижда своята артистична личност и пианото си:

„ Кълна се в бъдещите си неродени деца! Не знам за какво, само че би трябвало да го направя. Трябва да продължа да пея. Оказа се, че даже да не ми се живее, отново знам по какъв начин да напиша добра ария! Вече не ненавиждам Лейди Гага. Открих метод да се обичам още веднъж, макар че мислех, че това в никакъв случай няма да се случи. ”
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР