Звездата от Ютуб Джейк Пол направи финансов жест към боксьорите,

...
Звездата от Ютуб Джейк Пол направи финансов жест към боксьорите,
Коментари Харесай

Джейк Пол плати 50% от хонорарите на боксьорите с отменени мачове

Звездата от Ютуб Джейк Пол направи финансов жест към боксьорите, които трябваше да излязат на кръга нощес преди конфликта му с Хасим Рахман Джуниър, който пропадна. Рахман Младши не влезе в границите за тегло, които бяха опрелени за багра и срещата, планувана в Медисън Скуеър Гардън, се провали. По този метод бяха анулирани и боевете от цялата карта за вечерта.

Цял легион от почитатели в обществените медии се интересуваха от това, какво ще стане с другите боеве за вечерта. Там трябваше да вземат участие Арманда Серано, Брандън Лий и Ащън Силв. Всеки от тях към този момент договаря за реализиране на мачовете, само че на по-късен стадий.

Пол и неговата компания Most Valuable Promotions (MVP) оповестиха в публично изказване, че всеки от бойците ще получи 50% от цената на контракта, който е бил подписан за 6 август.

„ Днес трябваше да се удрям с „ същински боксьор “ в Медисън Скуеър Гардън “. Но не било писано “, написа Пол в известие в Туитър. „ Моите противници и двамата се оказаха измамници. Ще се върна. Чакат ни още по-големи боеве. Искам да благодаря на всички боксьори, които трябваше да се бият довечера “, добавя Пол.

Първоначално звездата от обществените медии трябваше да срещне Томи Фюри, само че пък той не получи достъп до Съединени американски щати поради проблеми с визата. Рахман Джуниър пък не съблюдава ангажимента за тежестта и най-после Пол остана без противник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР