Звездата от Ястребово око“ отпразнува рождения си ден в интензивно

...
Звездата от Ястребово око“ отпразнува рождения си ден в интензивно
Коментари Харесай

Джереми Ренър, прегазен от снегорин, отпразнува рождения си ден в болницата СНИМКИ

Звездата от „ Ястребово око “ отпразнува рождения си ден в интензивно поделение в събота, откакто отблъскващ случай със снегорин го остави в „ сериозно “ положение преди по-малко от седмица, написа PageSix.

В своите истории в Instagram Джереми Ренър разгласява нова фотография от болничното заведение - този път с членове на фамилията и екип от лекари.

„ Благодаря на известния екип от интензивни лекари за началото на това пътешестване “, написа артистът към фотографията, на която лежи в болнично легло, заобиколен от медицински сестри и лекари.


Снимка: Instagram @jeremyrenner

Припомняме, Ренър се озова в болница след случай - на 1 януари актьорът беше тежко ранен. Актьорът има недвижими парцели на езерото Тахо в планината Сиера Невада. Този регион беше безусловно затрупан със сняг преди новогодишните празници. Трагедията се случи, до момента в който той разчистваше път покрай дома си в Тахо, с цел да може фамилията му да си тръгне след мощната снежна стихия на Нова година.

Ренер подкара своя снегорин PistenBully, който тежи съвсем 6,5 тона, до заснежената кола. След като почисти, го остави да приказва с родственик. Но, забелязвайки, че снегоринът стартира да се търкаля надолу по ската, артистът се опита да скочи в кабината в придвижване, с цел да го спре. За злощастие Джереми беше ударен от релсите. Актьорът е откаран с хеликоптер в болница. Известно време той беше в сериозно положение.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР