Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Даудън каза, че се

...
Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Даудън каза, че се
Коментари Харесай

Звездата от BBC Strictly Come Dancing Ейми Даудън сияе, докато споделя с феновете си актуална информация за растежа на косата

Звездата от Strictly Come Dancing Ейми Даудън сподели, че се усеща „ признателна “, до момента в който споделя настояща информация за растежа на косата си с почитателите.

Професионалната танцьорка си взе известно време, с цел да се концентрира върху здравето си, откакто беше диагностицирана с рак на гърдата в трети етап през май. 33-годишната уелска звезда от този момент претърпя цялостна мастектомия и неотдавна удари звънеца, което значи края на химиотерапията й, само че въпреки всичко ще се нуждае от лекуване през идващите пет години.

В нов пост, споделен с нейните 652 000 почитатели в Instagram Stories, звездата показа къс клип, показващ растящата й коса. Тя сподели: „ Също по този начин съм толкоз признателна за растежа на косата до момента. Миглите и веждите ми се върнаха и косата пораства. Това е за всеки, който минава през лекуване...

„ Запомнете, като че ли не преставам да споделям себе си 'Това също ще мине.' Това са 11 седмици от последната ми химиотерапия. "

Ейми разгласява и три фотоси, показващи раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР