Звездата от „Stranger things” Мили Боби Браун преди броени дни

...
Звездата от „Stranger things” Мили Боби Браун преди броени дни
Коментари Харесай

Не е Мими, а е Мили: полуглухата актриса, която спечели сърцата на милиони

Звездата от „ Stranger things” Мили Боби Браун преди броени дни навърши 14 години.

Макар и към момента малко момиче, тя към този момент е измежду най-големите звезди в Холивуд.

Но какво я прави толкоз друга и с какво съумя да завоюва сърцата на кино феновете по целия свят?

Ето няколко забавни обстоятелството за нея:

Тя е глуха с едното ухо

Браун е родена с увреждане на слуха в едното ухо. С годините казусът се задълбочава.

Въпреки че не може да чува гласа си добре, Мили обожава да пее.

По този метод младата звезда дава персонален образец – че човек би трябвало да прави това, което обича.

Заради казуса със слуха по време на фотосите на “Stranger things” асистент-режисьорите се е налагало да викат, с цел да ги чува.

 h Instagram

Социално ангажирана е

Само на тази нежна възраст, тя към този момент взе участие в акция против психическия и физическия тормоз, ориентиран към деца, които са разнообразни от останалите. Мили споделя в Twitter, че самата тя е била жертва на неприятно отношение - когато е била на 8, се е наложило да смени учебното заведение. Повод за това самопризнание стана видеото на Кийтън Джоунс, пуснато от неговата майка във Фейсбук, което стана вайръл за часове. В него момчето плаче поради психическия и физическия тормоз, на който е подложено в учебно заведение, тъй като е по-различно от съучениците си. Мили незабавно изрази своята поддръжка към Кийтън. Същото направиха и Виктория Бекъм, Риана, Снууп Дог и доста други.

 h Instagram

Фен е на бокса

Мили е влюбена в спорта и отделя доста време да поддържа форма. Тренира бокс, а два пъти седмично – джиу джицу. Дори има у дома боксова круша. 14-годишната звезда споделя, че „ се тъпче като прасе “, а спортът я избавя от напълняване.

 h Instagram

Родителите й стигат до фалит

Семейството на Мили стига до фалит поради решението да поддържат актьорската кариера на Мили. През 2011 година с пари, взети назаем от мениджъра й, всички се местят от Англия в Орландо, Съединени американски щати, с цел да може през уикендите Мили да върви на курсове по актьорско майсторство. Инвестицията се връща неведнъж, защото звездата от “Stranger things” към този момент е милионерка.

 h Instagram

Тя обожава семейство Кардашиян

В изявление Браун признава, че е захласната от семейство Кардашиян. Браун счита, че са страхотни, а самите Кардашиян се радват, че Мили Боби Браун им е почитател. Двете с Ким Кардашиян постоянно си разменят постове в обществените мрежи, а неотдавна Мили получи подарък от Ким – новия й парфюм, като актрисата не пропусна да благодари за жеста.

 h Instagram

Бръсне си главата особено за “Stranger things

По време на кастинга основателите на хитовия сериал пропущат да кажат на Мили, че би трябвало да си обръсне главата, в случай че получи ролята. Когато схваща, че се постанова да си отстрани дългата коса, реагира изцяло професионално. Самата тя споделя, че този миг е трансформирал живота й. Действа й вдъхновяващо, тъй като по този метод може да насочи обръщение към младите девойки, че външният тип не е най-важното.

 h Instagram

Тя може да рапира

Оказа се, че Браун не е единствено добра актриса, само че и добър рапър. В „ Шоуто на Джими Фалън “ Мили демонстрира забележителни умения, като извърши един от шлагерите на обичаната си певица Ники Минаж.

 h Instagram

Тя продуцира и взе участие в личен франчайз за Шерлок Холмс

През 2017 Мили подписва контракт, съгласно който тя ще играе Енола Холмс – сестрата младеж на Шерлок Холмс, в поредност от филми. Филмите са по книгите на Нанси Спринджър „ Мистериите на Енола Холмс “. Все още няма дати и други имена в този план, само че наподобява, че това е дебютът на Мили като продуцент.

 h Instagram

Още забавни обстоятелства за младата звезда на Холивуд – вижте във видеото!

Вижте повече фотоси на Мили в галерията ни ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР