Звездата от Stranger things Мили Боби Браун преди броени дни

...
Звездата от Stranger things Мили Боби Браун преди броени дни
Коментари Харесай

Полуглухата актриса, която спечели сърцата на милиони

Звездата от „ Stranger things ” Мили Боби Браун преди броени дни навърши 14 години. Макар и към момента малко момиче, тя към този момент е измежду най-големите звезди в Холивуд . Но какво я прави толкоз друга и с какво съумя да завоюва сърцата на младежите по целия свят? Ето няколко забавни обстоятелството за нея:

Тя е глуха с едното ухо


Браун е родена с увреждане на слуха в едното ухо. С годините казусът се задълбочава. Въпреки че не може да чува гласа си добре, Мили обожава да пее. По този метод младата звезда дава персонален образец – че човек би трябвало да прави това, което обича. Заради казуса със слуха по време на фотосите на “Stranger things ” асистент-режисьорите се е налагало да викат, с цел да ги чува.

Социално ангажирана е

Само на тази нежна възраст, тя към този момент взе участие в акция против психическия и физическия тормоз, ориентиран към деца, които са разнообразни от останалите. Мили споделя в Twitter, че самата тя е била жертва на неприятно отношение - когато е била на 8, се е наложило да смени учебното заведение. Повод за това самопризнание стана видеото на Кийтън Джоунс, пуснато от неговата майка във Фейсбук, което стана вайръл за часове. В него момчето плаче поради психическия и физическия тормоз, на който е подложено в учебно заведение, тъй като е по-различно от съучениците си. Мили незабавно изрази своята поддръжка към Кийтън. Същото направиха и Виктория Бекъм, Риана, Снууп Дог и доста други.

Фен е на бокса

Мили е влюбена в спорта и отделя доста време да поддържа форма. Тренира бокс , а два пъти седмично – джиу джицу. Дори има у дома боксова круша. 14-годишната звезда споделя, че „ се тъпче като прасе “, а спортът я избавя от напълняване.

Родителите й стигат до фалит

Семейството на Мили стига до фалит поради решението да поддържат актьорската кариера на Мили. През 2011 година с пари, взети назаем от мениджъра й, всички се местят от Англия в Орландо, Съединени американски щати, с цел да може през уикендите Мили да върви на курсове по актьорско майсторство. Инвестицията се връща неведнъж, защото звездата от “Stranger things ” към този момент е милионерка.
 Мили Боби Браун Gettyimages
Тя обожава семейство Кардашиян

В изявление Браун признава, че е захласната от семейство Кардашиян. Браун счита, че са страхотни, а самите Кардашиян се радват, че Мили Боби Браун им е почитател. Двете с Ким Кардашиян постоянно си разменят постове в обществените мрежи, а неотдавна Мили получи подарък от Ким – новия й парфюм, като актрисата не пропусна да благодари за жеста.

Бръсне си главата особено за “Stranger things ”

По време на кастинга основателите на хитовия сериал пропущат да кажат на Мили, че би трябвало да си обръсне главата, в случай че получи ролята. Когато схваща, че се постанова да си отстрани дългата коса, реагира изцяло професионално. Самата тя споделя, че този миг е трансформирал живота й. Действа й вдъхновяващо, тъй като по този метод може да насочи обръщение към младите девойки, че външният тип не е най-важното.

Тя може да рапира

Оказа се, че Браун не е единствено добра актриса, само че и добър рапър. В „ Шоуто на Джими Фалън “ Мили демонстрира забележителни умения, като извърши един от шлагерите на обичаната си певица Ники Минаж.
 Мили Боби Браун Gettyimages
Тя продуцира и взе участие в личен франчайз за Шерлок Холмс

През 2017 Мили подписва контракт, съгласно който тя ще играе Енола Холмс – сестрата младеж на Шерлок Холмс, в поредност от филми. Филмите са по книгите на Нанси Спринджър „ Мистериите на Енола Холмс “. Все още няма дати и други имена в този план, само че наподобява, че това е дебютът на Мили като продуцент .

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР