Звездата от „Стъклен дом” се наслаждава на слънчева ваканция край

...
Звездата от „Стъклен дом” се наслаждава на слънчева ваканция край
Коментари Харесай

Явор Бахаров Глези Рая на яхта


Звездата от „ Стъклен дом” се любува на слънчева почивка край морето като води гаджето си даже на разходка с яхта. Двамата се радват като деца на свободното време в открити води и наподобяват по-влюбени от всеки път. Щастливата двойка е отседнала в курорта Лозенец, само че не се задържа дълго там. Двамата не пропущат да документират всеки прилив на наслада и да затворят устите на своите недоброжелатели, които неотдавна даже пуснаха слух, че към този момент не са дружно, написа „ България днес”.

Актьорът и екранната Поля от „ Скъпи наследници” са дружно от дълго време. Познават се от близо 15 години, само че едвам в този момент се събират като двойка. Преди към две години излезли дружно на по чашка и от там — насетне нещата тръгнали към съществени връзки. Отскоро те живеят в обща квартира, а връзката им е толкоз мощна, че към този момент приказват за брак. Рая Пеева обаче към момента не е отказала напълно Бахаров от лудите купони по мъжки. Наскоро артистът отишъл на ваучър до Мадрид с Бойко Кръстанов. Преди това си устроили рейд чак до Колумбия, освен това отново без дамите.

Заради празненството незабавно потеглиха злословия, че Рая и Явор са разграничени, само че единствено преди дни те опровергаха мълвата. Напук на слуховете, че Бахаров е сломен от брака на някогашната си Луиза Григорова, артистът сияе до новата си другарка. Той даже откри метод да й се реваншира за мъжкия ваучър в Испания, като я поглези на отмора с първокласна яхта.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР