Звездата от Спасители на плажа Памела Андерсън е с разбито

...
Звездата от Спасители на плажа Памела Андерсън е с разбито
Коментари Харесай

Бивш френски национал разби сърцето на Памела Андерсън

Звездата от " Спасители на плажа " Памела Андерсън е с разрушено сърце. Тя разгласи публично раздялата си с френския футболист Адил Рами. Двамата бяха дружно за повече от 2 години, само че любовната им случка към този момент е минало.
 Адил Рами и Памела Андерсън снимаха сантиментална фотосесия
51-годишната актриса разкрива, че редом с нея международният първенец от Русия е имал връзка с друга жена. В момента 33-годишният Адил Рами играе за Марсилия. Там двамата с Памела живееха в имение. Говореше се даже за брак, само че всичко към този момент е в предишното.

Ето какво написа Памела в Инстаграм:

“Последните повече от 2 години в живота ми бяха една огромна неистина. Бях излъгана, бях подведена да имам вяра, че… бяхме “много влюбени ”. Съкрушена съм, откакто тези дни разбрах, че той е водел лицемерен живот.

Той се майтапеше за други футболисти, които имали любовници в квартири наоколо до тези на техните съпруги.

Той дори ги наричаше “чудовища ”. Но това е по-лошо. Той е лъгал всички. Как е допустимо да контролираш сърцата и мозъците на две дами по едно и също време?

Убедена съм, че е имало и други. Той е чудовището. Как можех да оказвам помощ на толкоз доста хора, а в това време да не бях задоволително интелигентна, че да оказа помощ на себе си…? ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР