Звездата от „Скъпи наследници“ Филип Аврамов и новата жена в

...
Звездата от „Скъпи наследници“ Филип Аврамов и новата жена в
Коментари Харесай

Филип Аврамов показа новата си жена

Звездата от „ Скъпи наследници “ Филип Аврамов и новата жена в живота му Севинч Ибрахим се демонстрираха за първи път дружно в тв изявление. Двамата описаха, че са се срещнали във Варна, измежду приятелите-рибари на Фицата. Актьорът по това време е женен за колежката си Милена, която също играе в хитовата драмеди поредност, само че след съдбовната намира се сприятелява със Севинч и след това се влюбва в нея.

„ Съвсем инцидентно се озовах на едно място, което към този момент е особено и за двама ни. Имаме доста положителни другари там, а Филип надали не живее за тези моменти, в които ще отидем. Забравя за всичко останало, влиза в морето и става различен Филип “, стартира описа Севинч.

Певицата, която в живота съчетава музиката с специалността си на здравна сестра, изясни, че самата тя няма увлечение към риболова, а по-скоро към консумирането й. „ Запознахме се, станахме другари, а и той си е впечатляващ “, сподели брюнетката в „ Преди обед “. „ Лудичък е, което си проличава и от екрана, а е и положителен през по-голямата част от всекидневието. Беше ми забавен като човек, неговият облик на екрана е малко по-различен от този в живота. Има красива душа, забавен нюх към живота и е тънък човек. Споделихме доста красиви моменти дружно, което до момента не ми се беше случвало “, описа певицата.

Два месеца след запознанството им Севинч и Филип усетили, че имат усеща между тях. „ Сближи ни това, че сме хора, които не желаят нищо от другия “, изясни на собствен ред артистът. Двамата си партнират освен в живота, само че и на театралната сцена.

Филип бил този, който пръв усетил, че приятелката му е бременна и я предиздвикал да си направи тест. Тя го направила по време на едно от дежурствата си в „ Пирогов “ и схванала, че чака дете. Дъщеря им Ана безусловно израстнала на сцената, защото даже като бременна Севинч взела участие в представлението „ Бог рок “.

От известно време двамата си строят къща, която обаче става постепенно. Самият Филип е неразделна част от построяването й. Актьорът описа, че огромната му щерка обича доста сестричката си и най-малко към този момент не демонстрира ревнивост към нея. Аврамов даде да се разбере, че с някогашната му жена Милена нямат проблеми между тях и се стараят в името на детето да поддържат положителни връзки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР