Звездата от „Шивачки“ води курсове по източното изкуство. Тя има

...
Звездата от „Шивачки“ води курсове по източното изкуство. Тя има
Коментари Харесай

Елен Колева стана йога инстъруктор

Звездата от „ Шивачки “ води курсове по източното изкуство. Тя има китап за учитела и към този момент предава познания. Колева стартира работа в салона на своя другарка. Освен часове по йога актрисата води и занимания по китайското изкуство Ци Гун.

Елен работи от няколко дни, само че към този момент може да се похвали с няколко ученички. Сеансите са къси, а цената, която актрисата желае, е много висока.

„ Много съм горда с моите първи ученички, на които преподавам античните енергийни извършения Ци Гун и йога “, признава Колева, като качи фрагменти от тренировката, писа „ България Днес “.

Актрисата се завърна у нас, откакто се раздели с кипъреца Андреас Стилиану. Двойката бе пред женитба. Живееше под един покрив на Острова на Афродита, само че нещата във връзката им се утежняват и поставят завършек на любовния си романс.

Елен се прибра в България с концепцията да си откри работа като актриса. След редица извършени диалози с шефове на театри и режисьори Колева схваща, че няма кой да я вземе. Затова се насочва към нещо друго, в тази ситуация – преподаването на йога.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР