Звездата от сериала “Забранена любов“ Любо Ковачев снима филм със

...
Звездата от сериала “Забранена любов“ Любо Ковачев снима филм със
Коментари Харесай

Наш актьор се снима със звезда от Джеймс Бонд

Звездата от сериала “Забранена обич “ Любо Ковачев снима филм със собствен сътрудник, взел участие в Джеймс Бонд. Става дума за Никълъс Уудсън, играл в Скайфол през 2012.

Продукция

Пред екип на " Телеграф “ Ковачев описа, че това е напълно непозната продукция с изцяло задграничен актьорски състав. " Става дума за продукция на Хоумарк, моята роля е основна - брат на основния воин “. В лентата ще вземат присъединяване, несъмнено, и други българи, само че толкоз основна роля има единствено Любо Ковачев. Пред " Телеграф “ той показа още, че фотосите към кино лентата са почнали на 8 ноември и ще продължат две седмици. " Ще се снима в България, само че и в Париж, моите подиуми са единствено на родна територия “, описа още той.

Екип

Актьорът показа новото си начинание и с почитателите си в мрежата, като качи фотос от снимачната площадка, а сътрудника му и другар Орлин Павлов не пропусна да го поздрави и да му пожелае триумф.

Името на лентата е " Предложение в Париж “ и е драма-комедия. По всяка възможност съвършеният френски на Ковачев е изиграл основна роля в кастинга. Режисьор е известната Джесика Хармън, която е известна и като актриса. Освен нея във кино лентата вземат участие доста фамозни британски и американски артисти. В основната роля са Никълъс Бишоп и Алекса Пеневета. Лентата се чака да бъде на екран през 2023.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР