Звездата от сериала Приятели“ ДейвидШуимър се оказа основен заподозрян“ в

...
Звездата от сериала Приятели“ ДейвидШуимър се оказа основен заподозрян“ в
Коментари Харесай

Полицията в Блекпул издирва двойник на Рос от „Приятели“, Дейвид Шуимър има желязно алиби

Звездата от сериала „ Приятели Дейвид Шуимър се оказа „ главен обвинен “ в кражба на бира във Англия.
 
Всичко стартира с обява във Фейсбук , с която полицията в английския град Блекпул търси подпомагане при издирването на мъж, сниман да краде бира от локален ресторант.

 
„ Разпознавате ли този човек? Искаме да приказваме с него по отношение на кражба “, написа под фотографията, оповестена на 23 октомври .
 
Наблюдателни интернет консуматори незабавно виждат, че мъжът на фотоса от охранителната камера поразително наподобява на Рос от паметния комедиен сериал „ Приятели “. Което автоматизирано довежда до проливен дъжд от мнения в обществената мрежа.  
Do you recognise this man? We want to speak to him in relation to a theft at a Blackpool restaurant on the 20th...
Публикувахте от в  Постът на полицията в Блекпул получи над 110 000 споделяния и повече от 160 000 коментара, като един от тях е от самите чиновници на реда, които твърдят, че са ревизирали алибито на Дейвид Шуимър (актьорът, който 10 години се превъплъщаваше в ролята на Рос ).
 
„ Благодарим на всички за бързата реакция. Направихме щателна инспекция и установихме, че Дейвид Шуимър е бил в Америка по време на кражбата. Съжаляваме, че трябваше да стане по този начин “, пишат от полицията в Блекпул .-->
 
Самият Дейвид Шуимър подходи с възприятие за комизъм към създалата се обстановка, като разгласява в Twitter видео, в което сякаш краде бира от супермаркет. 
Полицаи от Блекпул , заклевам се, че съм почтен. Както виждате, по това време бях в Ню Йорк. Успех в следствието! “, написа под видеото на артиста.
Officers, I swear it wasn't me.
As you can see, I was in New York.
To the hardworking Blackpool Police, good luck with the investigation.
— schwim (@DavidSchwimmer)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР